Odgovor je Marsel Desai! Samo, maloletniče, on je u Milanu igrao zadnjeg veznog... opet zbunjuješ neiskustvom :). Evo ja pitam: Navedite prvu postavu odbojkaške reprezentacije Jugoslavije koja je 2000. postala olimpijski pobednik (a i evropski šampion sledeće godine).
Nikola i Vladimir Grbić,Mijić,Vujević,Mešter,Miljković?
Fali ti samo jedan... (Mijić je bio libero)
Boškan?
Ne može Boškan, one je bio večiti treći primač iza Vanje i Kviska Vujevića... fali ti jedan srednji bloker...
Герић?
Tako je. Pucaj!
Било је лако кад је он навео остале. Нек граха поставља, а ако га нема за 10-ак минута, онда ћу ја...
ОК. Мало мање спортско питање.
Колико сати је рекордер Ден Магнес пимплао лопту без прекида?
24
63
18
Џанки убоде из прве! Ај' даље...
Нема Џанкија, а имам једно занимљиво питање...
Који град је до пре неку годину имао највише шаховских велемајстора по глави становника? (док најпознатији од њих није преминуо)
Mozda, Jerevan?
Није. Овај град је мањи, па му је то помогло да освоји ласкаву титулу.
U jbt. Ajde Sofija? Pošto kontam da nije u Rusiji ni u Indiji, tamo su gradovi ogromni...
Јесте тешко питање, али мени је било занимљиво. Још мањи град од Софије. Ево помоћ: један бивши светски првак је постао становником тог града и осмим велемајстором, а град има једва нешто више од 100.000.
Нова помоћ: осми велемајстор је Боби Фишер, а у питању је главни град земље која му је дала држављанство након што је постао персона нон грата у САД.
Nije Panući