Prijava

Kad Milioneri gostuju Rudarima, ko igra i na kom stadionu?

Шалке - Дортмунд у Гелзенкирхену?

da da, Šalke Arena...teraj dalje...

Која репрезентација има надимак "Црвени ђаволи"?

Belgija :D prc aj dalje.

Ае Реме, цепај даље.

E cepaj ti dalje, em nisam kreativan po tom pitanju, em sam u nekoj žurbi pa neću moći da pratim odgovore. :) ili nek cepa sanšajn. :)

Pošto neće niko, ja ću... Koji francuski tandem je prije 12-13 godina bio na mjestu gdje su danas Aleks i Teri?

Frank Lebef, Marsel Desai

Kad Milioneri gostuju Rudarima, ko igra i na kom stadionu?

Šalkeovci su kraljevsko-plavi, nikako Rudari...

Ti možda bolje znaš, al' ja sam 100 puta čuo "Rudari". Gelzenkirhen je u oblasti Rur, koja je valda poznata po rudarima, ko će ga znati.
Lebef i Desai je tačano.

Verujem, verujem, ali u Nemačkoj to nikada nećeš čuti. Ima ih previše u Rurskoj oblasti, uostalom odatle je i Dortmund, a i, recimo, Bohum - e to je pravi rudarski grad :)

Elem, ja pitam (sramota je da niste znali za Vrbicu Stefanova u mom prošlom pitanju):

Partizan je 2003. ušao u LŠ eliminisavši Njukasl na penale - bilo je 4:3 u penal seriji. Partizan je izveo ukupno 7 penala u toj seriji. Koji igrači Partizana su dali golove, a koji nisu?

Vuk Rašović ga je metno kolko se sjećam.

On nije tada ni bio u Partizanu. On ga je metnuo Njuku prethodni put, kada smo ih jebali u Kupu pobednika kupova.

Jest, al da je Rašović tad igrao, ja sam nešto pomješao. Ovo će ti odgovoriti samo pravi Grobari, što ja nisam. Al' mogu naći na netu bez problema :)

Evo mog doprinosa.Ćirković i Saša Ilić su dali.Iliev nije dao, a sećam se da je neko raspalio iz sve snage i odbilo se od prečku, ne sećam se imena.

Делибашић, Дуљај?

Дамир Чакар. Легенда! Ушао да га забоде!

Окс је презаузет играњем фудбала са гејевима. :)

За кога је Драгиша Бинић играо пре преласка у Звезду са којом је освојио КШ 1991?