Спортски квиз

1. Ne.

Celu karijeru je proveo u Engleskoj, sa kratkim periodom u Interu. Polovinu prošle sezone proveo na pozajmici na klubu s mog avatara.

2. Vlajko ni ja nisam čitala pitanje opušteno, treba zbir svih transfera a ne jedan.

3. hahahahhaha, tulume, ja crkoh od ove teme :)

pa jebem li ga...ne znam...

4. Хасенблајк?

5. Jes' vala Kin. Ožeži.

6. btw črč, ono što su Madriđani dali za ovog Kurtu + što su đavoli dali za njega kad su ga kupovali mora da je preko 55 pa da ga jebeš... :)

7. Au jebote, ko dade za Kina tolike pare? :)

8. :D brate samo poslednji da računaš je 70+, ja tempirala zlatana on je 55 skoro okruglo :D

9. Koji igrač je igrao za dva velika rivala i učestvovao u dve pobede od više golova razlike u mečevima između ta dva tima u vremenskom razmaku od samo godinu dana?

Uf al sam ga sad izkenjao. :)

10. Мислим да је Лаудруп. У Барси и Реалу.

11. Нисам баш најбоље разумео питање, ал да није Фиго? :)

12. Jeste Laudrup. A stvarno sam mislio da će biti bar malo teže. Teraj Stivene.

13. Dvajte, ovo pitanje je bilo ala Aca Stojanović :)

14. Hahaha da znaš da jeste. Jebiga, on mi je uzor. :)

15. Запамтио сам ту причу, неки коментатор је причао.

Едит: Изгледа да је Аца. :)

Који фудбалер је играо у два највећа клуба у Шпанији и у 2 клуба из велике тројке у Италији?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.