Dva puta si predala partiju, tj. poklonila. A to sto sam izgubio to je zato sto nisam igrao dve godine. Kazem da si dostojan protivnik, jer sam nekada po dva sata igrao i retko kad gubio. E, sad sam se podsetio pa se sad zalufavam. :)
Jednom predala jer je bagovao sajt, i nije bilo kockica, a drugi put mi pukla konekcija, oba puta na samom početku igre, tako da se ne može govoriti o tome ko je imao veće šanse. I nemoj tu mnogo da se praviš naivan, zna se ko je koga odrao, nego lepo vežbaj to, ima dobrih igrača na sajtu, pa ćemo odmeriti snage kol'ko već sutra! :)
Odvešću te u mrak :D
Ајој, једва чекам. :Р
I ja.
pusto..
Čini ti se... ;)
Dobro jutro!
Kakvo jutro? Dobar dan...
Hocemo li koju partiju?
Ne mogu sad, gladna sam. :) Ajd sutra, pošto popodne neću biti tu. I vežbaj malo, sviđa mi se tvoja taktika, ali se vidi da nisi dugo igrao.
trenutno vezbam. Podsetio sam se kako ide, mada je na fonu obrnuto bilo. Vazi. Imam 4 pobede.
Ja imam 1000+ pobeda... :D Vežbaj ti to, pa ćemo odmeravati snage. :)
dugo si ulogovana. Svaka cast na pobedama. Joj, al razbijam sada!
Ako ako, samo ti vežbaj..nisam dugo imala dostojnog protivnika. :)
Ni ja. :)
Nemoj pričati svašta, pa juče smo igrali, i izgubio si svaki put! :)
Dva puta si predala partiju, tj. poklonila. A to sto sam izgubio to je zato sto nisam igrao dve godine. Kazem da si dostojan protivnik, jer sam nekada po dva sata igrao i retko kad gubio. E, sad sam se podsetio pa se sad zalufavam. :)
Jednom predala jer je bagovao sajt, i nije bilo kockica, a drugi put mi pukla konekcija, oba puta na samom početku igre, tako da se ne može govoriti o tome ko je imao veće šanse. I nemoj tu mnogo da se praviš naivan, zna se ko je koga odrao, nego lepo vežbaj to, ima dobrih igrača na sajtu, pa ćemo odmeriti snage kol'ko već sutra! :)
Ma da,konekcija je kriva za sve :D
:D
Zamro ovaj forum?!?