Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Odvešću te u mrak :D
Ајој, једва чекам. :Р
I ja.
pusto..
Čini ti se... ;)
Dobro jutro!
Kakvo jutro? Dobar dan...
Hocemo li koju partiju?
Ne mogu sad, gladna sam. :) Ajd sutra, pošto popodne neću biti tu. I vežbaj malo, sviđa mi se tvoja taktika, ali se vidi da nisi dugo igrao.
trenutno vezbam. Podsetio sam se kako ide, mada je na fonu obrnuto bilo. Vazi. Imam 4 pobede.
Ja imam 1000+ pobeda... :D Vežbaj ti to, pa ćemo odmeravati snage. :)
dugo si ulogovana. Svaka cast na pobedama. Joj, al razbijam sada!
Ako ako, samo ti vežbaj..nisam dugo imala dostojnog protivnika. :)
Ni ja. :)
Nemoj pričati svašta, pa juče smo igrali, i izgubio si svaki put! :)
Dva puta si predala partiju, tj. poklonila. A to sto sam izgubio to je zato sto nisam igrao dve godine. Kazem da si dostojan protivnik, jer sam nekada po dva sata igrao i retko kad gubio. E, sad sam se podsetio pa se sad zalufavam. :)
Jednom predala jer je bagovao sajt, i nije bilo kockica, a drugi put mi pukla konekcija, oba puta na samom početku igre, tako da se ne može govoriti o tome ko je imao veće šanse. I nemoj tu mnogo da se praviš naivan, zna se ko je koga odrao, nego lepo vežbaj to, ima dobrih igrača na sajtu, pa ćemo odmeriti snage kol'ko već sutra! :)
Ma da,konekcija je kriva za sve :D
:D
Zamro ovaj forum?!?