Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Vidi, vidi šta je to mačka dovukla :D
brate?! :D nisam te prepoznala :D
Охо, Предраг :)
Kakva sad macka? :)
a šta se ovde radi?
Čeka se kraj.
И моја победа. :)
kakav kraj*
mogu ja da pobedim, a ?
Не, жао ми је, ова победа је резервисана за мене, можда у следећем кругу. ;)
naravno da moze... ako bude tvoj post poslednji :)
Ima još dosta do kraja :)
Мерси, па што јој рече?! :)))
pa vi nemojte više tu da pišete i onda ja pobedim, jel da
Хахахахха тај филм нећеш гледати. :)
E narode, ja došo samo da se pohvalim pa idem:)
A sa čime se hvališ?
Ајд. :)
Pa pohvali se :) Ili treba da pitamo prvo? :D
Mici, zanimljivije je kad nas je vise :D
Pa malopre smo se ja i drug dobacivali sa loptom za ragbi i u jednom trenutku ja sam pogodio kablove od bandere i od tada nema osvetljenja u celoj ulici:)))
pa kako sad da pobedim, opet ne razumem
ja sam čula da ko je novi njemu daju da pobedi, jel tako?