Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pa šta će mu dupli? :)
Ма зезао се...а ја сам сумњала од почетка, заправо од кад сам видела ону слику...не знам зашто.
Ma i meni u početku bilo čudno, sećaš se da smo obe pomislile da je dupli? :) Ali bila sam zauzeta oko Exita ovih dana, tako da i nisam mngoo blejala na forumu, da bi stiglo detaljnije da me zainteresuje. :) Nego, uslikala sam onaj dan sve lakove koji su mi bili pri ruci...čekaj samo da uploadujem fotku, pa da ti pošaljem link. :D
Ајдееее...јој морам да видиим :))))
http://www.speedyshare.com/files/23353977/Image019.jpg
Javi kad dloaduješ, da brišem. :D
а нећеее
Čudno. Ne pojavljuje se link...Ček da pobam na drugi način.
Ајде, баш ме интересује какви су :))))))
Aj mi pošalji na PVT na koji mail da ti pošaljem, spakovala sam ih kao .rar :)
ево :)
A? A? Šta kažeš, a? :) A nisu mi svi na broju, imam kod kuće još 10-15 drečavih, neutralnih, crvenih i sedefastih. :)
Стакленааааааа......неће да ми отвориии, чак и кад скинем слику неће...ааааа :////
:((
Ajde, attachovaću jednu po jednu.
ЕЕЕ добрицеее :))))
Poslala ponovo.. 'de proveri. :)
Ајој ајој ајој стравааааааа, ја долазим код тебе да мажем нокте!!! ААА трећа слика, мсм ове розе црвени и ти су ми најлепши, лаи прва слика мсм сви заједно...ааа :))))
На трећој слици, други лак, имала сам га! Исти! Одличан је! Гањам га морам опет да га купим!
Onaj bež boje, sa šljokicama? On je iz Sephore, mislim da mi je to najskuplji lak koji imam. I da, jeste odličan. ;)
Не :) Онај тамно црвени, што му је држач за четкицу црне боје...ааа...морам да га купим.
Aha, Aurin, Jungle Red nijansa. ;) Imaš u bilo kom Lilly-ju. Mada on je nešto između crvene i ciklama nijanse.
Mici, odoh da spavam, sutra valja ustati rano. Budi pozdravljena, pa se kuckamo. :*