Ne u NATO?

1. Ja sad ne razumem ovu rečenicu. samo ovo što si rekao da imaju projektil koji može da pgodi dimnjak govori koliko su mogli da nam urade. ja sam sve vreme bombardovanja visila po ulici, (bila sam klinka) i bilo mi je zanimljivo da slušam detonacije i nisam se nimalo plašila da će me nešto strefiti

Па добро, ако су нас тукли само са једном руком, а могли су са две - онда ништа... кул су ликови.

2. gadjali su nas oružjem koje izaziva rak i sterilitet

Možda su vršili neki eksperiment :),

3. ameri su nagradjivali one koji bi gadjali civile
    -gadjali su s predumišljajem civilne mete
    -gadjali su nas oružjem koje izaziva rak i sterilitet
    -one koje bi se usprotivili napadima na civile bi suspendovali

Je l' ovo Šeki obelodanio na sudjenju u Hagu?

4. А и од привредне инфраструктуре се ионако не живи. Нек су је и гађали, ко је јебе.

5. Je l' ovo Šeki obelodanio na sudjenju u Hagu?

ko nam je kriv kad ne pratimo prenos

6. Je l' ovo Šeki obelodanio na sudjenju u Hagu?

Izvini, gambi, ali sada i ti sereš. Iskreno. Ovo nije rekao Kosta Čavoški, Djukanović s radio Fokusa ili Noam Čomski. Ovo je rekao čovek koji je bio unutra, koji je bolje od nas samih znao šta su radili.

7. a šta se desilo sa tim likom što je sve to obelodanio?
    jel živ?

8. Otkud znam, možda je i on srao. Prebroj klince na onkologiji.

9. Izvini, gambi, ali sada i ti sereš. Iskreno. Ovo nije rekao Kosta Čavoški, Djukanović s radio Fokusa ili Noam Čomski. Ovo je rekao čovek koji je bio unutra, koji je bolje od nas samih znao šta su radili.

E, nisam ni kliknuo na link, niti sam čitao bilo šta. Samo mi je tako delovalo tvoje uprošćavanje teksta. Nemam sad živaca da čitam to. :)

10. i to bacanje bombe na voz u pokretu, da su hteli onda 99 sravnili bi nas sa zemljom za deset minuta. svako bacanje bombe je bilo unapred najavljeno, a sad jebiga, žrtava mora da bude. to je neminovno.

daj bre koje gluposti ti pričaš? Ja sam bio na 100 metara od Varadinskog mosta kad je srušen, da su najavljivali svaku bombu jel misliš da bi ja bio tu gde sam bio kad su ga rušili? Kurac moj najavljivali.
    Ma čak su i ćorke bacali na nas nisu uopšte prave granate, nego Srbi divljaci paranoični umislili.

ja sam sve vreme bombardovanja visila po ulici, (bila sam klinka)

aha, pa okej, sad mi je jasnije zašto pričaš gluposti.

11. Оно што су радили нама 1999 сад раде Либији. Мало им што бомбардују инфраструктуру него и воде прљаву медијску кампању против онога кога бмбардују. Моамер Гадафи је био нај угледнији вођа у африци а видите шта је сад
    ринг ени белс?
    због нате су срби звери и дан данас па ти покушај да докажеш неком да си невинашце.
    Морон је ко то и покуша.боли ме бре курац да се неком правдам и да вадим доказе из нафталина како су срби добри.кад су нас засрали што нас сад не оперу кад је све прошло?толико о нјиховој доброти.дозволимо ли себи да се равнамо са земљама које су легализовале дрогу,проституцију,неморал,геј бракове и остале гадости заслужујемо да колективно изчезнемо.

12. 2 glavna nacela su im divide et impera na podruciju gde vrse agresiju, a sami se vode onom carpe diem, quam minimum credula postero, a nece jos dugo...
    Naravno sama ideja imperijalizma kao takvog nece nestati sa padom Amerike, pa samo zamislite da smo mi na njihovoj poziciji kako bi se ponasali.

13. Ovako.....treba da uđemo u NATO jel smo već posrali naš ponos.......nije ništa ostalo od ove države tako da možemo slobodno još da rovarimo po debelom crevu zapada. Treba nas jebati zato što smo stoka.......i treba nas bombardovati.....i treba nama još jedan rat.....ali i tada se ne bi opametili......Vi možete ovde u centralnoj Srbiji da kakite i raspravljate ali ono što je bilo 99 godine je obična sprdnja za razliku od Krajine i Kosova.....90 % vas ne zna šta je rat i ne vidi šta su nam strane sile uradile .......živeli ste kao bubreg u loju, a sada kada je došao red na vas....prpa....inače ne biste pričali da treba ući u EU i NATO jer će nam to doneti prosperitet. Jadno je i bedno kako jedna država nema svoj nacionalni ponos. Dezerteri ! Eeeeeeee stavite prst na čelo i zapitajte se ! Ili nemojte uopšte raspravljati o nečemu što ne znate.

14. Blaz јеси ти при себи? како само себи дозвољаваш да утичеш на оне који имају у глави кашу уместо мозга? Како смеш да помислиш да нам је нато непријатељ? то су наши највећи добротвори и наши вековни савезници. Запитај се само да није било њих ко би бомбардовао Београд 1944 на ускрс и још 10 пута тепих бомбама?запитај се само кад би се ми решили шваба без њихове помоћи? Ја мислим да треба да им појуримо у загрљај без размишљања.ипак су они доста тога учинили за нас .

http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B5_%D0%91%D0%B5%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0_(1944)

15. lol
    niko nema komentar.

16. Ја само да кажем да сам импресиониран.

17. Kako su Srbi posle Kosovskog boja slali svoje odrede u turske ratove, pa su još mnogo doprinosili turskim pobedama? To je činio despot Stefan, a i Marko je bio turski vazal, navodno ga je ubio rumunski vojvoda Mirča dok se Marko borio za Turke. Prvo to ljudi treba da shvate i da povežu u glavi, pa posle da razmišljaju o NATO-u. Šta sad poštenje, kurac... Mi se plašimo da ne ispadnemo ubice, a svaka država je ubica pod određenim okolnostima i u slovima. Sad, mi hoćemo da budemo ubice pod svojim uslovima. To je srpska osobina. I još, čudimo se kako nam bre oni sa Zapada nameću ovo i ono. A odgovor je jednostavan: Bio jedan rat, mi ga izgubili, i sad smo kao u vazalnom položaju, vojno, politički, ekonomski, industrijski, monetarno i svakako drugo. To je toliko jasna činjenica da ne znam čemu čuđenje.

18. Чиме?

Плавом темом Вукајлије.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.