Омиљени коментари и постови

1. ahahahaha a jooooj

2. Што Брус? Ја сам због овог плак'о, ал од туге, не од смеха.

3. Ja otvorim dušu i iznesem svoju večnu tugu, a vi se smejete - gledao sam utakmicu iz Japana kod lika čija bratanica je uzela momkov tempo, ispunila prijavu i dobila ulaznicu. Otišla u Tokio da gleda Zvezdu, a nikad u životu nije volela fudbal...

4. Ma ja se smejem Partizanu i Realu ... kvalifikacije hehehehhehe sunce ti poljubim

5. Вид човека, не смејем се, јебо га ти. Стварно ми било тешко јер сам рођен 40 минута пред утакмицу у Барију и жао ми је што нисам био старији да се сећам тога. Памтим само пропадање.

6. Ima stvari koje su mi u životu značajnije, ima uspomena kojih se radije sećam, ali to jutro posle trećeg gola mi je dovoljno da ceo život navijam za Zvezdu :)

7. Lol koji bag...
    :D

8. jes vido, rekurzivni link :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.