Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Nisam razmišljao, recimo iskrenost, ustvari jbš prijatelja ako nemaš poverenja u njega...
Koje si časove mrzela u školi?
Hemiju i fiziku! Bljak! :P
Imas li neki hobi?
Vaistinu bljak! :D
Rešavam sudoku :))) Svašta nešto, ne znam šta bi se moglo podveti pod hobi...
Evolucija ili kreacionizam?
E i ti kad postavis pitanje, sad moram da lupam glavom sta da odgovorim! :D Ne znam, oboje podjednako, to mi je nekako najdostupnije mom nacinu razmiljanja...
Poezija ili proza?
Da lupaš, nego šta! :D
c/p tvoj odgovor :)
Da li te je tvoja ili nečija ljubomora kočila u životu?
Moja nije mogla da me koci, jer nimalo nisam ljubomorna. A sad tudja, pa mislim da nije.
Opisi sebe u jednoj recenici.
Samo ću reći: "E i ti kad postavis pitanje, sad moram da lupam glavom sta da odgovorim!" :D
Koji časopis čitaš?
Njah, nisi odgovorio! :P
Nijedan.
Otkud ti na Vukajliji?
Numem dodgovorim :P
Registrovao se da pustim pvt nekome, par meseci kasnije video na forumu pesničko nadmetanje, tu sam se umetnički pljuvao sa Mici, posle rešio da nažvrljam i ja koju...
Kako okaješ svoje grehe?
Koje grehe, ja ne znam sta je to! :D cp Numem dodgovorim! :) Mislim da nema okajanja greha, sve te stigne na kraju.
Koja je najveca promena koju si napravio u svom zivotu?
Prestao da treniram posle 13-14 godina, izašao iz trogodišnje veze, sve su to krupne promene za malog čoveka :)
Šta te učini tužnom?
Danas sam se rastuzila jer smo brat i ja zgazili psa, ali izleteo je pred kola, nije bilo namerno! :( Inace, rastuzi me nezahvalnost, zaboravljanje najvise, poneki film, knjiga, pesme retko kad.
Jesi pokusao da pises nesto, sem definicija?
Pisao svojevremeno svašta, pesme, pričice, sve je to ostalo negde iza, sad se ne osećam tako pa ne vidim smisao da silim, više uživam u pročitanom.
Kako si se provela na maturskoj večeri? :P
Nisam isla na maturu, buahahah! :D To vece sam pravila sedeljku kuci za moje prijatelje, tako da su se poklopila ta dva termina i nisam otisla na onaj manje vazan. :)
Kako si se ti proveo na tvojoj?
Eee, al' pričamo o kraju srednje, osnovna je bila tragična!
Što reče ortak - "ja sam ovde došao da jedem i da se smorim" :D Ma bilo ok na kraju, sprdali smo se, to kad idu hrana i đuska zajedno mi više liči na svadbu al' ajde...
Evo još jedno da ti postavim pa idem da se komiram, jutros me probudili pre 10 i ceo dan nešto zujao, oću dumrem od nespavanja :)
Da li bi dala ime detetu po nekoj velikoj bivšoj ljubavi?
Razmisljala sam o tome i verujem da ne bih...
Eee pa laku noc, lepo spavaj... :))
Zasto je pile preslo put?
Jer je izgubilo kompas.
Koliko puta dnevno Mita pogleda na sat?
28 puta pogleda u sat, ali džabe mu sve, kad ne zna šta znači koja kazaljka.
Šta trenutno slušaš od muzike?
Jedinstveni duet kulera grafičke kartice i kulera napajanja.
Zašto nisi danas prošao/la pored mene?
Zato što sam ustala pre sat vremena tek, nisam stigla!
Šta si sinoć sanjao/la?