Питајте овога испод, али пре тога одговорите ономе изнад 11

1. Срце, Калипсо, Стоун, Рок кафе. :)

Да ли имаш друштво у Крагујевцу?

2. nemam.... :(

Ti u V. Banji?

3. Не, знам само једну бабу код које сам боравила са својом бабом. :)

Да ли волиш физику?

4. Ne baš.

Da li ti se često zaboraviš da staviš mobilni na punjenje, pa ti iscuri baterija?

5. nikad. uvek slušam muziku pre spavanja, pa da se ne bi telefon ugasio ako zaboravim da ga isključim, ja ga stavim na punjač.

da li svuda sa sobom nosiš slušalice?

6. Да, апсолутно не излазим из куће без њих.

Да ли носиш доста накита?

7. zavisi, kad se setim. često zaboravljam da stavim mindjuše, ali ogrlice uvek nosim.

da li farbaš kosu?

8. Не, свиђа ми се моја косам, ал можда се офарбам у тамно црвено. :)

Ти?

9. prošle godine sam imala neke raznobojne pramenove, ali mi to izraslo. sad ću možda ljubičasto da furam par dana.

da li voliš da crtaš/pišeš?

10. Па цртам ретко, и нисам баш неки експерт, али да пишем волим, и радим то чешће.

Да ли умеш да куваш лепо?

11. kad moram. ali me posle mrzi da perem sudove. da vidiš samo kakvu sam tortu bila smućkala za moj rodjendan... :q

da li umeš da spremiš ručak? tipa, čorba, sarma isl?

12. Да, мада још увек учим да савијам чврсто сарме, не умем баш добро као моја баба, логично, ал научићу полако.

Да ли волиш да једеш домаћа јела?

13. keva stvarno dobro kuva, tako da da. ali ne podnosim boraniju. ghhhh...

da li si alergična na nešto?

14. На неки састојак у производима Куч компаније, али оно рецимо њихов јогурт ми не смета, ал остало....

Да ли волиш да се свађаш?

15. ne, ali volim da se raspravljam sa nekim. uglavnom oko neke gluposti.

kako pamtiš?

16. Па ако је нешто тешко за памћење обично то нешто повежем са неким појмом који ми је интересантан и који је лак за памћење, онда успаем са лакоћом да запамтим нешто. Или си ме питала колико добро памтим, хм, па памтим добро, ал лакше запамтим оно што ме занима него оно што ме не занима, нека одговор буде солидно.

Да ли волиш да радиш неки кућни посао, и који?

17. nijedan posebno. ali ponekad uživam kad uzmem da sredim celu kuću. pojačam radio i uživam. najlepši je osećaj kad sedneš posle i vidiš da je cela kuća mirišljava i cakum-pakum uredna.

koju obavezu najčešće izbegavaš?

18. Па оно, учење, кад год могу ја преписујем, нећу да се мучим кад не морам, што не значи да не учим, учим и то доста. :)

Да ли умеш да возиш ролере?

19. umem. i volim.

Ti? I kuda najviše voliš da ih voziš?

20. Умем, али проблем је што ја живим на селу и пут је пун рупа и свачега, па онда не могу баш да уживам потпуно возећи се...не знам, носим их ове године на море па нека буде тамо :))))

Да ли идеш на летовање ове године?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.