GIF-ovi

  1. hahaha Milice ista P'jana Dželjana.
    A na onom prvom što sere dok skače, vidi kako kuče skoči za njim da odnese gazdi što je ispustio :)

  2. hahaha da, taj momenat s kerom je presmešan :D

  3. Jebote tek mi sad učita i ovo ostalo. Ove dve na trećem su vrh :)
    I ova debela mačka na vodenoj rekreaciji.
    presecajte ove stranice postovima, sto godina treba da se učita.

  4. Zna se ko je ostao predator a ko pizdurina koja zavisi od milosti gazde.. Ket rulzzz!!!

  5. Zna se ko je ostao predator a ko pizdurina koja zavisi od milosti gazde.. Ket rulzzz!!!

    Pročitao sam masu članaka i čuo dosta priča gdje je ker spasio gazdu npr. iz vatre i tako to. S druge strane, nikad nisam čuo šta konstruktivno za mačke. Prokleta gamad samo mjauču, izležavaju se... Kad bi kuća gorila, izgorili bi svi, uključujući i mačku jer je tolika lijenčina od životinje da ne bi mrdnula guzicom. I ne znam koju ulogu ima u životinjskom svijetu, osim da hasa pacovčine.

  6. ročitao sam masu članaka i čuo dosta priča gdje je ker spasio gazdu npr. iz vatre i tako to. S druge strane, nikad nisam čuo šta konstruktivno za mačke. Prokleta gamad samo mjauču, izležavaju se.

    Zašto ona da spasava tamo neku drugu vrstu, pas je zato treniran, da balavi kad vidi gazdu i da živi u čoporu.. I mačke mjauču samo u februaru a kerovi laju i zavijaju čitavu godinu..

    Kad bi kuća gorila, izgorili bi svi, uključujući i mačku jer je tolika lijenčina od životinje da ne bi mrdnula guzicom

    Gledajući fizičke predispozicije veličine mačke i kera.. Ako su iste veličine ko je jači, brži, spretniji i u svakom smislu bolji ? Mačke naravno..

    ne znam koju ulogu ima u životinjskom svijetu, osim da hasa pacovčine.

    Moj mačak je lično zmiju ufatio. Ali gledajući veličinu domaće mačke i ne može ništa drugo. Najsavršenij i oblik mačke je je gepard i lav, dok je najsavršenije oblik kera HIjena šugava...

    P.S. Nemoj me pogrešno shvatiti, ja kerove obožavam ali mačke su bolji predatori i nisu izgubile osećaj za lov i snalaženje to je poenta..

  7. Znaš kako, na ove tvoje konstatacije ja imam odgovore. No, na moje odgovore i ti ćeš naravno imati odgovore. Tako da, uzdravlje :)

  8. Znaš kako, na ove tvoje konstatacije ja imam odgovore. No, na moje odgovore i ti ćeš naravno imati odgovore. Tako da, uzdravlje :)

    Careeeeeeeeeeeeee!!!!!! 100 Bambija za odgovor... :D

Rekli o sajtu

"Ovo je prejako!"

Banja Luka Forum | 21. April 2007.