GIF-ovi

  1. ма пали костићу, не смарај људе са правилима качења, нек качи ко колико хоће по посту, па ако му се не учита гиф, његова ствар.

  2. milice, pravilo je bitno zato sto ako svako uvali po 10 gifa po postu, nakon sto se otvori stranica treba ti opticki kabl do evropskog rutera ne bi li se to ucitalo u neko razumno vreme. imas 20 postova po stranici, optimalno je da kad ucitas jednu bude 20 gifa, a ne 80. ne moz se ucita.

  3. milice baš si ljaljanka

  4. Милица и даље неприкосновена...

  5. sledeci ko napise nesto u vezi ovoga ce da popije ban

  6. па знам ја то келте, и скроз је разумно то правило када неко хоће да стави 10 гифова у пост, али 2 или 3 су ништа, већ су ми се жалили људи како костић иде по теми и опомиње што каче више од једног гифа. то није његова улога, ал ај што није његова улога него му је и полицајски приступ очајан. чисто звоцање, без објашњења :)
    и ако неко сређује ову тему од лоших линкова, експлицитних или пренатрпаних гифова, онда сам то ја.

  7. ма пали костићу, не смарај људе са правилима качења, нек качи ко колико хоће по посту, па ако му се не учита гиф, његова ствар.

    Temu sam ja otvorio i na temi postoji JEDNO JEDINO pravilo, a to je da se po jednom postu kači jedan GIF.

    већ су ми се жалили људи како костић иде по теми и опомиње што каче више од једног гифа. то није његова улога, ал ај што није његова улога него му је и полицајски приступ очајан. чисто звоцање, без објашњења :)

    Objašnjenje ti je, najkraće i najrazumnije moguće napisano u prvom postu teme.

  8. Temu sam ja otvorio i na temi postoji JEDNO JEDINO pravilo, a to je da se po jednom postu kači jedan GIF.

    шта хоћеш тиме да кажеш? да тиме добијаш пуно право да директоришеш?

    Objašnjenje ti je, najkraće i najrazumnije moguće napisano u prvom postu teme.

    што значи шта? довољно је прочитати први пост, нема потребе да се ти играш комуналне полиције по форуму.

  9. Da, dovoljno je pročitati i poštovati to pravilo. Samo jedno, jedino pravilo. Samo sam ti ukazao na to i Celt ti je opširnije rekao zašto ono postoji. I ja često naletim na gomilu dobrih gifova i želim da ih postavim ovde, ali obično postavim samo 10 i sačekam da neko postuje, kako bih mogao da nastavim. Ne stavljam ih više u jedan post, osim, kao što sam rekao, ako su povezani i idu jedan sa drugim, ali i to retko.
    Kako ostali da poštuju pravila, ako ih ti, kao ruka zakona na ovom sajtu, ne poštuješ?

  10. костићу, не капираш. :) то твоје правило је ту из практичних разлога, не зато што ти тако желиш, зар не? ако сам ја одлучила да ставим 2 гифа, не 4 или 5 или 7, него 2, и ни раније нисам стављала више од 2 или 3, то значи да сам то урадила свесна да та два неће толико успорити страницу, сад јасно? и нису је успорила до приметне мере, према томе нема шта ти да се позиваш на правилник.
    рука закона ЛОЛ

    правила се постављају како би се избегле последице које се јаве након непоштовања тих правила, паметан човек је онај ко избегне те последице, а да му правила нису чак ни потребна да би их избегао.

  11. Ou, nevrmajd. :)

    Kako reče Celt:

    imas 20 postova po stranici, optimalno je da kad ucitas jednu bude 20 gifa

    Molim sve autore koji postuju na temi da se pridržavaju ovog pravila i to je to.

Rekli o sajtu

"Zarobljen na Vukajliji već 2h. *_*"

Nikola Trajković | 14. Mart 2011.