Najveći Srbin svih vremena

1. @Master of Sarma 2
    +

2. Баја Мали Книнџа, обвијусли.

3. Miroslav Mika Antić!!!!

4. Mislim da je PSV u pravu, a ima i jedan čovjek islamske vjeroispovijesti u mom gradu koji je spasio od sigurne smrti sve Srbe iz grada koje je njihova vojska zarobila, tako da mislim da je i on u samom vrhu ove liste...

5. Mislim da je najznacajniji Srbin svih vremena Milos Obrenovic.
    (najveci je kao sto sam vec napisao Vlade Divac jer je visok 216 cm).
    Milos je udario temelje srpskoj drzavi nanovo i legalno. Dakle prvi zakonski srpski vladar nakon Nemanjica je bio Milos.
    Osim sto je pokazao nevidjenu hrabrost ostavsi u zemlji pod turskom okupacijom i u rasulu koje je formirala Karadjordjeva izdaja i bjekstvo (taj izdajnicki gen ce proraditi stotinjak godina kasnije kada ce Karadjordjev mladjahni nasljednik Petar II zbrisati s narodnom lovom u London) je uspio organizovati politiku,kompromis,malo ratovanja i priznanje.

Uspostavio je sve "prvo" u Srbiji (sud,skupstinu,vojsku,pasos,policiju,gimnaziju,fakultet,pozoriste,zastavu,valutu itd.itd a da su postojali fudbal i kosarka nastali bi i prvi FK i KK ovi) sasvim legalno i ferivikovano.

Njegov despotski nacin vladanja je bio "normalan" u to doba i u drugim drzavama. Bio je zenskaros al'svi Srbi vole da se hvale time pa to nije mana.

Slava najznacajnijem Srbinu.
    http://www.portalestoria.net/IMAGES%2052/serbia-milosObrenovic.jpg

6. Vojvoda Živojin Mišić

7. Knez Mihajlo Obrenović.

8. vako...necu da kenjam sa vladarima,tako da
    1.Stevan Sindjelic
    2.Vojvoda Vuk(Vojin Popovic)
    3.Veselin Misita(covek pod cijom komadnom je,od strane jadarskog cetnickog pokreta,oslobodjena Loznica,i to je bio prvi evropski grad oslobodjen od okupatora)
    e!
    to su bili veliki srbi koji su dali zivote za nas narod
    posteno!

9. Ovo su po meni najveći Srbi: Svetozar Marković, Dimitrije Tucović, Vuk Karadžić i Karađorđe.

10. Adam, Evin jebač. Da, on jeste bio Srbin. Nismo mi džaba nebeski narod. Na svenebeskom veću gore u raju on se lično izjasnio kao Srbin, tako da mu svi narodi, svi potonji ljudi, sveci i proroci, pape i patrijarsi, naučenjaci, filozofi, umetnici i prevaranti dođu po poreklu Srbi, samo što nisu svesni toga da ga jebem. Mnogo se narod otuđio... Takođe, Eva je iz prve ruke, nogu, usta, mišica, vaginalnog i analnog otvora mogla da posvedoči o njegovom velikom srpstvu. Nema većeg kurca do u Srbina, nema većeg Srbina od Adama, nema većeg čoveka od Adama, nema većeg Adama od čoveka, nema većeg Srbina od čoveka, nema većeg Adama od majmuna, nema većeg majmuna od čoveka, nema većeg ćoveka od majmuna, nema većeg Srbina od majmuna, nema većeg majmuna od Srbina, nema većeg majmuna od Srbina, nema većeg majmuna od Srbina, nema većeg majmuna od Srbina, nema većeg majmuna od Srbina... ad infinitum

11. Нема већег пљувача Срба од Србина.

12. na moju sreću ja nisam srbin, mada jesam državljanin republike srbije

13. Био би добар Србин.

14. bio sam nekad, ali sam prevladao tu ukalupljenost

15. Ако, ако. Драго ми је због тебе.

16. Svetozar Marković, Dimitrije Tucović i njegovi saborci iz Srpske socijaldemokratske...

17. Adam, Evin jebač. Da, on jeste bio Srbin. Nismo mi džaba nebeski narod. Na svenebeskom veću gore u raju on se lično izjasnio kao Srbin, tako da mu svi narodi, svi potonji ljudi, sveci i proroci, pape i patrijarsi, naučenjaci, filozofi, umetnici i prevaranti dođu po poreklu Srbi, samo što nisu svesni toga da ga jebem. Mnogo se narod otuđio... Takođe, Eva je iz prve ruke, nogu, usta, mišica, vaginalnog i analnog otvora mogla da posvedoči o njegovom velikom srpstvu. Nema većeg kurca do u Srbina, nema većeg Srbina od Adama, nema većeg čoveka od Adama, nema većeg Adama od čoveka, nema većeg Srbina od čoveka, nema većeg Adama od majmuna, nema većeg majmuna od čoveka, nema većeg ćoveka od majmuna, nema većeg Srbina od majmuna, nema većeg majmuna od Srbina, nema većeg majmuna od Srbina, nema većeg majmuna od Srbina, nema većeg majmuna od Srbina, nema većeg majmuna od Srbina... ad infinitum

Мене је брате блам... Невероватно, ништа лоше нисам урадио, само сам ово прочитао и блам ме је... Како се то беше зове? Трансфер блама илити другостепени блам... Називи можда звуче кул али није нимало пријатно кад то доживиш.

18. Uf
    Car Dusan, Milutin Milankovic, Josif Pancic, Dositej...ima ih dosta. Neko rece Arcibald rajs. + za to.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.