I... kako vam se sviđa?
  • Hydrog3n Cyanide

Pa ljudi moji, šta mislite o Vukajliji sada? :) Jel' vam se dopada? ZATO ŠTO SE MENI DOPADA, JUUUUUUUUUPIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!111111ONE

• neobavesten

kaizene, odlican posao. lepse, preglednije, brze, jednostavnije...ma sve! :-))

• .Vule

ja sam ostao bez texta kad sam dosao....ma VRHUNSKI

• Abraxus

Prvi utisak dobar! Videćemo još :D

• selenijum

Istraumira se kad vidjeh!
    Sad nemam vremena da pregledam, ali vidjećemo...

• Che-Vu

Mislim da ce trebati malo vremena da se naviknem na dizajn, ali nove cake mi se svidjaju, tipa definicija dana... Zanimljiva stvar za surfovanje. :)

• Цыплёнок

Super je. Svaka čast!

• ~Artemida~

Slova su prevelika i ružna, a dizajn mi deluje jednostavnji nego pre.
    Inovacije mi se sviđaju.

• Tulumbac

Neobicno, prvi utisak. Verovatno ce biti mega-cool kad se naviknem :)

• kaizen

hvala svima :) naravno, ništa od ovoga nije konačno... ako vam se nešto ne sviđa i dovoljan broj vas vikne, promeniću :)

• Џими

Ne sviđa mi se što nema prikaza najnovijih slika i klipova na početnoj strani. To je bilo kul. Boje su loše. Dobro je to što mogu da se listaju komentari na profilima autora.

• praskevichius

Ne.Ne.Nee.. Uopste mi se nesvidja.Blago receno RUZAN JE!
    Old school rules

• Љижанин

слажем се са Јимми Паге, недостају оне старе најновије слике и видео клипови! Оно је баш била кул ствар за све оне који су у том тренутку онлајн!

• neobavesten

Jedna stvar samo. Ovo se pre spominjalo, ali vise neformalno. Da se povisi nivo popularnosti dovoljan za ucestvovanje na cetu (i/ili forumu). Ovako, neko ostavi plafon 5-6 definicija, zaradi 50 popularnosti i ne daje nista vise. A definicije su ono na cemu se sajt bazira.
    pozz

• Shaper37

Dobro je, pogotovo komentari u profilu. Ja tek sad provalio da me je neko jos u oktobru pitao nesto.

• ~Artemida~

Old school rules!!! ♥

• Tulumbac

Lepse je bilo pre, jbg :(

• K

nemam nikakav utisak... u šoku sam O.o