За промене! Заокружи бр. 1

1. Доста ствари је одрађено на боље! Сада по први пут у Опери могу да јасно читам оно што је искуцкано на чету а да му слова не пређу са монитора код комшије! Сада када би могло да се реши питање хејтера мислим да би сви живелу у братству и јединству :) Једина замерка су ове боје мало су "Сурове" немају топлину, али наравно то је само моје сугестивно мишљење је о укусима нетреба расправљати!

2. Bolje je da su ovakve boje nego nešto drečavo, zaboljele bih nas i oči i glave i krilca i kljunovi....

3. za boje sam se trudio da budu originalne da mi selenijum ne bi lupila c/p :)

4. Eto koliko je sati kad me se i o-moćni-administrator plaši....
    Hihihihhihihiihi... :D

5. Ko ima problema sa veličinom slova, a koristi Fajrfoks, neka drži ctrl i nek vrti točak od miša.

6. такође важи и за Оперу... :)

7. Firefox pwns Opera! LAWL :)

8. све ти је то исти куу.... :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.