Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
:D Genije ima taštu sa kojom je u super odnosima.
:D axaxaxa...ta ti je dobra
Vesnam se zarumenela,jer je potajno očekivala da ovo čuje od osobe koju odavno simpatiše preko Interneta.
genijalni genije potroši brdo papirnih maramica dok gleda španske serije
pronto ima 28 bubasvaba u kupatilu
l@ki se olaksao u gace kad je video policijska kola kako prolaze ulicom
citizen se za maškare maskira u Madonu
dio. se loži na evu ras
GG je zapravo robot nastao od spajanja delova kučeta i mrmota . Taj robot je neuništiv , ali , nažalost , ograničenih shvatanja ( ovo je šala , nemoj posle da bude da te prozivam :)) .
(ne brini...sad ces ti da vidis svoga Boga)
Theona97 veruje u Sundjer Boba
GG - u kuća liči na Lignjoslavljevu , jer nije pozvao majstora , nego je sam preuređivao .
Theona će kad poraste ući u farmu ;)
Genijalni genije ima roze kuče .
Theona97 se plaši da skrati genijev nadimak na gg,jer misli da će ako to uraditi dobiće genijevo roze kuče :P
GG voli da jede one Uskršnje farbane , polumrtve piliće . ( Smisli ti nešto gore :D)
Theona97 (od sad samo Theona) se plaši da pogleda "Posle mene ide..." jer misli da će se preturiti od gg komentara :P
GG ima 200 mačaka , redom zvane : Miličica , Vesela , Sloboda , Omiljena .. pa sve do mačka Baje .
Theona je besna na gg,jer su ga jednom zaključali u biblioteci,dok je ona pazila njegove mačke.
GG ima 18 sestri .
Theona je htela da trampi Grand hitove za karte za koncert grupe Rammstein
GG liči na moj novi avatar ( sad ćeš da vidiš)