Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Zaphod upada na tuđe svadbe i posjećuje sahrane njemu nepoznatih lica isključivo u namjeri da se obloče.
Hoochie Coochie Man radi u kapeli, kaže lakše mu je sa mrtvima nego sa živima.
Zaphod misli da mu moderatori ovoga sajta mogu pročitati misli. Zato, kada je na vukajliji, Zaphod uopšte ne razmišlja.
Hoochie Coochie Man se uvek dere na decu iz komšiluka, da idu negde drugde da igraju fudbal.
zaphodu je stavio ovo http://www.youtube.com/watch?v=5Q7mJ0Gxa4k za ringtone na fonu
janpi gricka nokte na nogama dok drka...
sijalica je izvadio 2 rebra da bi pusio sam sebi
Janpi peva u horu "66 devojaka".
staklena isprobava babine gace kad je sama kuci
Katran se poliva katranom i uljem i pokusava da se zapali al uvek mu vetar ugasi sibicu......
laki svako jutro kad dolazi iz kafancine trazi leseve jezeva, veverica, jazavaca i dzukela pa baca sekret po njima i pokusava da se sexualno opsti sa istim.
Katran kada ide u wc prvo sebi nabije OOVVOOLIKU drsku od metle sebi u rektum da bi lakse praznio creva kasnija.......
laki ujutru ustaje rano u 5 i svojoj kevi maze wc solju govnetom da bi imala ona sta da radi u toku dana a ne da gleda GRAND, A ONDA ide na pijacu i usteka se iza debelog prodavca pihtija i ceka babe i dede raspale da im krade pazar.
Katran kad ide u grad prvo izdrak mocugu 17 puta za redom,zbog treme,a onda svojim izlucevinam maze kosu umesto gela,jer to je prirodno a ne kao ona hemija.Onda malo stavi i na lice iz istog,gore pomenutog razloga.I majka ga poljubi u celo i kaze mu "srecan put i ne okreci se sine!"
XD au kume tu si me sjebo...laki dok je bio mlad i zelen je gledao poklonu u zube i sad za rodjendane/sahrane/krstenja/vencanja za poklon dobija sveze pihtije koje sadrze usi, kopita i jezik (e buraz ja odo da se tusiram, pa cemo nastaviti...aj uzdravlje i alal ti vera)
Katran187 voli da čeka na granici.
Genijalni genije potajno oblači samodržeće, mrežaste čarape.
Дар-Мар има двоје деце самном и треће на путу!
Ljižanin je suosnivač organizacije Žene u crnom.
Reservoir dog има три рупице, на месту предвиђеном за палицу :)