salim se, hejter je sirok pojam. valja razglabati o njemu.
Mislim da su ljudi koji lupaju minuse na defkama a da je ne procitaju nepravedno tako nazvani - to si mentoli, nisu to hejteri.
E sad, po ovim standardima neko ko cesto ima potrebu da kaze svoje misljenje o definiciji nekom autoru dolazi u tu situaciju da bude nazvan HEJTEROM, jer , naravno, uvek ima vise nekvalitetnih defki nego kvalitetnih. Kada bi svaka bila dobra, mi bi ziveli u svetu bez gladi i ratova :)
E cim kazes nesto lose o defki, na malo banalniji nacin, obicno te saleti kisa komenta u fazonu "sta si ti neki pametni?" "debilu" itd.
I ti ni kriv ni duzan, postade hejter :)
Ja sam ova klasa 2009, pa sam verovatno zato i skrenuo sa teme :)
Bušido, hejter je onaj ko ti pođe na profil, klikne na sve definicije i polupa ti minuseva, ili onaj koji vazda kad vidi tvoju definiciju lupi minus. To su hejteri, a mentoli au nešto drugo, naveo bi neke, ali da me ne banuju, vidiš kako su moderatori zajebani u poslednje vrijeme.
Jao cime se vi bavite!Ko da nema dovoljno tema na forumu!
jao cime se mi bavimo :))))))) ajde idi setaj.........
ma ja sam legenda.....a li ozbiljno
Vukajlijina generacija 2009 je puna hejtera sa stilom.:D
U svakoj generaciji ima i crnih i belih ovci :))
Mrzim generalizacije!
hejteri sa stilom? ju tokin tu mi? :))
salim se, hejter je sirok pojam. valja razglabati o njemu.
Mislim da su ljudi koji lupaju minuse na defkama a da je ne procitaju nepravedno tako nazvani - to si mentoli, nisu to hejteri.
E sad, po ovim standardima neko ko cesto ima potrebu da kaze svoje misljenje o definiciji nekom autoru dolazi u tu situaciju da bude nazvan HEJTEROM, jer , naravno, uvek ima vise nekvalitetnih defki nego kvalitetnih. Kada bi svaka bila dobra, mi bi ziveli u svetu bez gladi i ratova :)
E cim kazes nesto lose o defki, na malo banalniji nacin, obicno te saleti kisa komenta u fazonu "sta si ti neki pametni?" "debilu" itd.
I ti ni kriv ni duzan, postade hejter :)
Ja sam ova klasa 2009, pa sam verovatno zato i skrenuo sa teme :)
Ah, moja generacijo...
Bušido, hejter je onaj ko ti pođe na profil, klikne na sve definicije i polupa ti minuseva, ili onaj koji vazda kad vidi tvoju definiciju lupi minus. To su hejteri, a mentoli au nešto drugo, naveo bi neke, ali da me ne banuju, vidiš kako su moderatori zajebani u poslednje vrijeme.
Svi vi znate sta je hejter,ali ne znate sta je hejter sa stilom.:D
Ja ne znam Rokejnđel, i ćuti tu, da ti ne pođem na profil i polupam minusa!
Eh,cudi me da ne ynas mesjo sta je hejter sa stilom!Pa ti si jedan od tih hejtera!Yato te ja ovoliko volim i cenim.:D
Ја мислим да је 2010 дала неке много добре ауторе... Да ли се слажете?
Не.
немој да њашке, ја и Аксен смо се логовали ове године, и још једно 10 до 15 одличних аутора, ал првенствено ЈА!
Слажем се.
Ево једно десет ја да набројим
Аксен
Хуго
Ринсвинд
Бвдлга
Крампоном
СтрајаКг ал од кад је промењен сајт
Фејзбукманијак
Луллабеј
и други...
ЕДИТ: Јогурт
ЕДИТ2 : Френки Делевра (нисам знао да си овде од 2010.)
Kakav je ovaj fejs narcis stavi samog sebe u najomiljenije autore
Mora i on nekom biti omiljen. :)
Jebiga morao sam, bilo jače od mene... :)
Људи нисам нарцис... Само сам реалан :)