Вукајлијашка исповедаоница

1. Ахахаха, сад сам у клопци :)) Ја знам за Ла Хаине и Алфа и Омега, за друге немам појма.

2. Маро, ћути јбт, ти си само нека слова, ништа те не контам. Баш данас сам узела да читам Велики народни кувар, да направим недељни ручак јбг, и помислила сам "јеботе, шта они мени кој курац пола кила јунетине, ко су бре они, слова нека, има да ставим леба ако оћу!" И испаде помија, ал добро.

3. Upoznata sam sa pravilima odlično. Hoćeš da napiše?

4. Упозната си са правилима?
    Знаш да је просеравање забрањено?

5. ahahhahahah Zmio
    Hahhahahahahaaaa jao ludaka u rano jutro:**
    Ja bre volim tvoja slova.

6. Crna bo, znaš li da je vređanje zabranjeno? Uostalom ja se ne bojim bana kao većina pičkica ovde.

7. Одлично, тражи бан и спаси нас мука :Д

8. Zmio, a jesi li u toj gomili slova prepoznala maru?

9. I da ga zatražim sad ne bi pristali jer ništa nisam uradila.

10. У кувару? Ма јок, контала сам да су тролчине обичне.

11. Пристали би.
    А ако не, ми бисмо апеловали, ево, зато што те волимо и стало нам је да се брукаш више.

12. Spemujete temu,idite na PVT svađati se.Vas dvije se svađate na pet tema i preko chata,što je previše previše je,obzira malo molim.Ovdje se govore grjehovi na vukajliji.Evo moj jedan:

Spemovao sam večeras chat albumom sahrane na facebooku,napravio dupli nalog sa kojeg sam izreklamirao isti taj album.O ostalim svojim grjesima na ovoj stranici pričaću kasnije,valjda.

13. Тај албум је за чуку времена видело пола интернета.

Дизвинете на спему,

14. Vaši apeli se ne bi smatrali argumentovanim

15. sto kaze nemanja
    ja mislim da je barikuda marin bivsi i da zbog toga napada rockangel

16. Barracuda nikada ne bi bio sa takvom nekom.

17. Не би можда, али његови певетеови....ееех.

18. Crna bo ja imam šifru svog dečka i znam da ništa nije mogao da ima sa njom. I da je imao to je prošlost, ja sam sadašnjost!

19. Ja se kajem sto nisam gresila. Bas mi se caska sa vama.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.