Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
E a da definišeš Lepu ribu? Pa da vidimo gde je problem...
Možda samo malo piješ, treb'o bi povećati dozu, onda sve lepe budu.
Ја сам дупли налог једног који више није активан!
Savo, mrznja je obostana, bas te onako prezirem:):*
@Predražinjo i aurora072
da ne ispadne da pricate u prazno
juce sam malo legao na flasu pa sam pod gasom osetio potrebu da se ispovedam :)
nije bas sve za javnost :)
Mislim da na vukajliji nema vise od 3000 autora, iako u adresi taj broj doseze i preko 30000.
Zasto?
Zato sto sumnjam da ne postoji autor koji nije ocenio moju babu, sto verovatno nikome nije palo na pamet da ucini sa duplog, jer dupli uglavnom ima neku svoju " bitniju" svrhu.
Iz toga sledi da ovde ima oko 27000 duplih naloga, i jedno 500 onih koji su zauvek napustili sajt, mada mislim da i oni imaju dupli nalog, u velikom delu.
Ovo nema veze sa temom, stoga...
Autor jecilo je jedina koleginica od njih 40 koja se zainteresovala za moje posecivanje vukajlije na pauzi umesto fejsa koji svi ostali posecuju, na kompu na poslu.
Napravio sam joj nalog tada, i koristio ga malo vise od nje. A ona ga uopste nije koristila. Ljubav prema fejsu je pregolema.
E, mozete da je brisete, nicemu ne sluzi...
Inace, jako mi je zao sto sam nekada slusao hip hop i oblacio se kao degen, sada slusam sve i oblacim se kao idiot.
Pao godinu na faksu, i nikad necu prezaliti... Zbog para verovatno cu i napustiti, pa opet prijemni i tako to... Jedino dobro je sto cu imati mlade koleginice.. Ustvari, jebe mi se za mlade koleginice, you know i like my girls a little bit older..
Bez nekih preteranih malverzacija ( malo sa jecilom) obitavam ovde, jako volim da citam komentare... Vise posmatrac nego klovn.
EDIT: Bio sam u vezi sa drugaricom iz odeljenja u srednjoj, 2 godine, da li je to incest?
A malo si podelio sebi nekih 120 pluseva sa tog naloga, a? Da brišem to?
I da, jeste incest, gadiš mi se :))))
Jes, i omiljenovao svoje, jebi ga, ljud sam zedan mesa i gladan vode.. :)
Brisi i jecu i pluseve, amin.
Ma nek ti se gadim, samo nemoj da kazes mom decku... :)
Dobro. Neću da mu kažem :)))
А Мумун и твој дечко се знају из геј клуба или...?
Ne, upoznala nas je tvoja devojka. Nije ti rekla?
http://www.youtube.com/watch?v=HTN6Du3MCgI
Ја своју девојку држим закључану у подруму, побркао си :) А и она се не дружи са гејевима, каже да су сувише геј.
Gledaj ga, jedva je doček'o :))))
Значи, свако јутро ископирам ову песму и само чекам у току дана погодан тренутак да пејстујем :))
Ahahahahahahaha, koji si ludak :))))
Da, Muluce, i meni je rekla da je gej smara, zato i ne želi da bude više sa tobom, pa se nameračila na mene. Kaže da hoće pravog muškarca. Izvini, ali nisam mogao da je odbijem :))))
Ако је изабрала тебе, значи да и даље воли жене :) А мене је оставила из истог разлога. Јер ипак воли жене.
Слабо вас шта разумем, али углавном, ако сте вас двоје за неку тројку цимните слободно.
Цимнеш ти мене за ДА НЕ КАЖЕМ ШТА :)
ТО! То је Милица коју ја познајем, а не нека емотивна тинејџерка, са примесама зиља.
Јел то значи да ћеш да ме цимнеш?