Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ja sam En Dotter.
ja sam moj dupli
Nije ja sam dupli od zločeste pufnice
DobiO sam tri pretnje smrcu od mog prvog posta, sve tri tvrde da ne smem da uzimam u usta ime uberkulera i da moram da priznam da NISAM CARA- samo sam decak!
Шта сам ја онда који керов курац... каке пичке материне...
Dusaneeeeeeee, mici se sa Chrome-a!!
JA KLIKĆEM
Cara je trademark, oprosti mi, o Carooooo!
Ne cjene me jer nemam dovoljno definicija.Treba mi blagoslov za dalje pisanje...
Nema NAZAD, plagijala si me :) trolololo
Ne oprastas?:( Reci makar onima da ne prave nacicu te u graduuuuuu!
Не спамујте ми тему!
meni uvek fali inspiracija, Bože daj malo :D
:tuzan jer je Jimmy Choo zlocest:
Blažena Djevo Milice hvala ti...
Moram da priznam ovde svoju ljubav prema autoru CUPIC-u!! <3
Ja sam neraspoložen jer ste razmodovali mog omiljenog moda
I ja.
Види...
Nisam živa ako ne nalepim link već postojeće defke na novu ako ta tema već postoji.
Ne znam ni koj moj to radim kad ima ko će, al' volim pa to ti je. Žao mi je ako nekog skenjam, posebno ako mi je neko gotivan, ali šta ću... Baš mi to gušt!
:)