Вукајлијашка исповедаоница

1. churcho, s obzorom da volim pavlaku preko.... može!

džimi, da li ti meni sada govoriš da ja nisam dostojanstvena? i da treba da napustim ovaj sajt?

2. Gotivim te, Dragana. :)

Bar me neko gotivi. Prijatno! Ostav'te malko musake.

3. Ahahahahah, energijo. :D Gotivim i ja tebe, baš si, da se tako duhovito izrazim, lik. :))

4. Мојне да се расправљамо.

И шта је теби то толико битно? Не можеш да живиш без Даба два дана на сајту? Излуфтирај се. Искључи комп, иди код девојке.

lolo i sta sad da se ja nadjem uvrijedjenim zbog ovoga?? glupos'....
    ali kako god, znam da nema posla raspravljat sa bilo kim od vas modova tako da ne znam ni sta se cimam.

5. Pošto ovu temu više niko ne želi da koristi na način koji treba, biće privremeno zaključana, jer mi je jako dosadno da brišem vaš spem.

6. Cepajte, al pametno.

7. Evo, priznajem, jebat me. Sad kad više nije mod sad mi ga nešto žao. Pu Aurora!!! pu!

8. Хвала...

Ја мало већи пост...

После нових промена, сконтах да је већина нових модова у пријатељском односу са мном ван вукајлије... Драго ми због тога... И некако су ми они били и биће ми инсајдер за информације са модфорума, тј када се спрема нека хајка због мог "лошег владања"... Углавном од стране Пекија и Френкија, и што ме је највише увредило, Мрмуна који то подржава, чак ме и погрдним именима назива тамо... Баш нисам очекивао... ај ова двојица ме не знају па ме боли уво, мисле да сам дркаџија, али Господин Месец... лош трип...

Е сад, Што се тиче "Ђес" зајебанције са Самхаином и Фацафацом то је зајебанција! Нема никакве намере да се издркавам над неким тиме! Ако неки то схватају тако јбга, није мој проблем! Не волим кад неко не зна за зезање, и кад сматра да је сваки мој потез покушај да испровоцирам... То се зове опсесија...
    Моје дркање због брисаних трол дефиниција није било океј, због тога се кајем, ионако бих ја обрисао после 10 минута ал ми био трн у оку што је баш Пеки обрисао... Нисам видео да ме било ко други помиње на модфоруму осим њега... тј он започиње причу о мени... Можда сам ја стварно дркаџија овде, јебем ли га...

Признајем некад имам невероватну жељу да напушим тог Пекија и да га отерам у три лепе, ал нећу јер сам много заволео овај сајт, а прети ми трајни, јер сам доста срања пре већ направио... Нећу да га напушим, не због самог сајта, јер ми се он њега повраћа, почев од насловне, преко "строгих" правила, цензуре и многих неких ствари, већ због људи који су на њему, а који су ми драги јер их познајем и са њима могу да попијем пиће кад год! Е сад, морам да кажем оно што сам одувек хтео да кажем Френкију, свака њему част на томе што је урадио овде и што је постао мод, али он је за мене никакав аутор, због брисања својих квалитетних дефиниција још ономад, јер нису прошле са скором како ваља, тј како је он очекивао...

Враћено ми је два плагијата због тих веза у мод екипи, јбга, ипак постоје и плагијати које сам ја написао, али који су ми драги... шта ћу, морам и ја понекад да будем Жељко Јоксимовић...

Од аутора ових нормалних ми више нико није антипатичан, чак сам и Тулумов хумор почео да контам и самим тим и готивим... Једино ме мало нервира Мелкијадес, ал оно њега слабо срећем овде па и немам разлог да улазим са њим у неки конфликт...

И да... Одбио ме Кајзен кад сам му послао ПВТ да ме умодује, схватиће и он временом да је погрешио... да, сматрам да бих био одличан модератор.... Ето... јебем ли га

9. У јбте Слобо брате...

10. Mogu da kažem da sam pročitao sve. :P

I blago tebi što imaš veze.
    Šta bih ja dao da vidim taj mod forum...

11. Šta bih ja dao da vidim taj mod forum...

Нема ништа занимљиво, веруј ми ...

Јбга Борко морао сам :)

12. Fejse man se moderisanja aj na kantere da ubivamo vreme :)

13. Нема ништа занимљиво, веруј ми ...

:O
    A kako si video?
    Ušao na nalog moderatora?

14. брате, нисам ја ЈТУ за шта ме сматраш?

15. A kako si video?

Прич'о му један што је глед'о :)

Ђес Фејс.

16. Нема ништа занимљиво, веруј ми ...

А да не мислиш да си сад забо нож у леђа неком од нових модова?

17. брате, нисам ја ЈТУ за шта ме сматраш?

Ma nisam na to mislio. Nego uz dozvolu. :)

Kao što je Sos sad ušao preko Zmiinog, i stavio svoju defku u odabrane. ololol

18. Борко ово је исповеданица, значи н прете санкције, тако да нисам...

Ђес Фацо...

19. Борко ово је исповеданица, значи н прете санкције, тако да нисам...

Ово је Вука, а ти си јавно реко да ти је неки мод дао увид у мод форум. Не прете теби већ моду.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.