Na koga ga lomim sa sajta?

1. Ju ju ju al' se ovde svi vataju po Kejovima....strašno :))))

Мачко, ти да ћутиш.

Ложим се на Артемиду.

2. Ложим се на Артемиду.

Kad te vidi izlomljeni Betmen da to pišeš na'ebala si mačko....na'ebala!

3. Kad te vidi izlomljeni Betmen da to pišeš na'ebala si mačko....na'ebala!

Ложим се на изломљеног Бетмена, много.

4. Ложим се на изломљеног Бетмена, много.

E tako je već bolje. Mora da je zbog onog plašta što mu leprša od povetarca sa reke :))))))))))

5. Ложим се на Џафтару, зато што ми даје минусе на све дефке. Једном је и запретила да ће ми бановати све дефкитзе.

6. O Buxnitze....nemoj da se zazaš sa tom Džaftarom....ona je KTITOR.....a znaš kako su oni zajebani...ustanu na levu nogu i samo banuju

7. Ложим се на Џафтару, зато што ми даје минусе на све дефке. Једном је и запретила да ће ми бановати све дефкитзе.

Па, знала сам да те то пали, зато ти и лупам минусове.

8. Па, знала сам да те то пали, зато ти и лупам минусове.

Није да ме пали, више ме липа. Али то је сасвим О КЕЈ. Као О Кеј, КЕЈ на Сави, капираш?

9. А колико би се напалио да ти сад банујем неку дефкитзу?

О Кеј, капирам, дирао би ми стражњицу на О Кеју, к'о Елла.

10. Ju ju ju al' se ovde svi vataju po Kejovima....strašno :))))

A reeeeeci...ja 'vatam Džaf za dupe, a ti i Betmen gledate, muškarci, pihh!

11. А колико би се напалио да ти сад банујем неку дефкитзу?

Мало.

Зашто ме мрзиш, ооо ктиторе? Ја сам хед ктитор, мораш ме поштовати.

12. A reeeeeci...ja 'vatam Džaf za dupe, a ti i Betmen gledate, muškarci, pihh!

Uživali mi u pogledu malo...reka, šuma....brda i doline....opuštajuće ;)))

13. О Кеј, капирам, дирао би ми стражњицу на О Кеју, к'о Елла.

A šta je stražnjica? Jesam ktitor, ali ne znam baš sve ove Nemačke reči lololo

ELLA SE LOŽI NA DŽAFTIN DESNI GUZ!!!!

14. УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

Ложим се на Елла84 ложење на Џафатарин десни гуз.

15. Ложим се на буксне. Огромне, добро сролане, сканка!

16. Лололо овај је наркоман онај најгори

17. LOŽIM SE NA DRUGI SERVER!!!!!!2

18. OD SUTRA SE I JA LOŽIM NA TREĆI, A TI NAĐI SEBI NOVI SERVER!!!!!22

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.