Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
^ Prepička.
♥
Na sebe, svaki put kada vidim svoju fotku, iznova i iznova.
Damn, zašto ova tema prolazi bez pominjanja famozne mene?
Ja se ložim na Naslovnu. Volim je i mnogo mi nedostaje. Kad je ugledam Sunce me obasja čak i kada je kiša.
Damn, zašto ova tema prolazi bez pominjanja famozne mene?
Ае да те испоштујем - ја бих те радо траслачио уз дрво, а кад оборим дрво, онда и на пању.
На тему "Јебање". Јер тамо можеш некажњено да таслачиш емо цаве у рч док им метлом џараш крајнике и бијеш их папучом по клићи.
Iju, Reme xD
Šalim se, na Doppiu, je l' da? :*
http://vukajlija.com/recnik/autori/31090
Haha :D naravno :D :*
Doppia, spemuješ temu, moraš da kažeš na koga se ti ložiš. :)
Ja se ložim na mylycu ! VOlim dominantne devojke , devojke sa velikim mudima ! Voleo bih da joj budem rob, da me gazi sa čizmama i u odelu od latexa i da me bičuje kada pogrešim nešto ! Ali iskreno !
Лололо, Мулуца бичује! Зашто бичујеш децхко?!
Dude, that's some serious S&M fetish.
Yes I'm well aware and horny when I talk like that !
I'm sure you are.
kakvo je to pitanje??? mi zemljaci nećemo nego između sebe, i kad se volimo i kad se bijemo i kad se ložimo... džaba se nadaš reme lololol
midori, darling :)
Lozim se na ParadiseLost, jer je ona dala čku celoj Indjiji, a ja nisam iz Indjije, a zarko zelim da odem tamo, i zelim da kroz njenu bulju prodjem kao viza elektron platna kartica kroz naplatni uredjaj. :D
E da, lozim se i na boju kose VukasinRajsic-a, jer je milion puta istakao kako je prirodna.