Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ne morate SMareta spominjati, to se podrazumeva.
Ало, немојте Данкана да ми дирате!
Но-но.
Sve ribe koje se lože na mene, večnog frajera, neženju, znajte da nećete biti jebane! Toliko od mene :)
Ič Vijagra, samo prirodno!
Jao čestitam, pa ja eto nisam imao pojma. Stvarno nam treba relationship status na profilu, pa ide mali predlog:
- u vezi
- u vezi sa kolegom/inicom #nick#
- u kurcu zbog veze
- u potrazi za dečkom/devojkom
- u dilemi da li da tražim dečka ili devojku (za one ~aktuelne~)
- u zabludi da mi dečko/devojka ni ne trebaju da bi bio srećan
- u nirvani, ja sam pingvin
...
http://speedbadminton.rs/public/images/layout/energija-prirode.gif
To obavezno. :)
Posle neko kaže da je mrtav forum! Vidi, samo pljušti kada je ljubav u pitanju...a i loženje.
ЛОЖњААААА
ahhh, kao da ću ja tebe da pitam smijem li ja da potepam sve te u redu ispred mene, ima da tepam kad hoću i koga hoću :DDD
Емили, ко си ти, јбт? :)
Ипак сам се предомислио, али морам да кажем. Потајно сам се ложио на Емили Бронте, на тебе драга! ;)
Али ти имаш другог.. .
Nije bitno ko je, kad očigledno nije JTU...:-))))
Ne znaš ko je Emili? Pa sada mi je tek zabavno!
Очигледно, Курде :))))
Нато, надам се да ћеш рећи некад свом другу на ПВТ :)
Mogu i ovde.
Ema, bre, Dane, jebote, Šarlina šveca!
Е, енеггио, бгате, па ако иду у пару, воли деда Данкан онда...
Znaš ono "Orkanski visovi", Hitklif i Keti?