Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
stvarno gospodin.
Хахахаха! Одлично за убијање у појам.
Заправо сам дингоспо, али волим тако мало да се фолирам по сајту. Хтедох рећи, уживам у лажном представљању.
stiven je nekako dao najbolju izjavu.
Нисам још стиго довде јербо ниједна вукајлијаш'ца неће са мном у кино, па не знам како изгледају....
Neće u kino?? Možda oće u rč. ololo
Мора прво у кино, па после може и у колима. Девојке воле полако и лагано. Нисам насртљивац....
КО ОЋЕ СА МНОМ У КИНО, НЕЋУ ТРАЖИТИ ПИЧКЕ, САМО ФИЛМ, НИШТА ВИШЕ! УСАМЉЕН САМ!!!!!
Evo ja ću s tobom u kino al pod uslovom da ja sedim s tvoje lijeve strane i da nećeš da jedeš kokice jer su preglasne za jes' i piješ moju koka kolu.
На Тулума :(
ja sam mog slomio, sad ga bacam.
ja sam mog slomio, sad ga bacam.
Ако си га сломио, немој да га бацаш. Гре'ота је. Нађи неку (лепу) докторку да ти га излечи. :)))))))))))))))))))
Верујем да има велики број лепих чланица сајта као што су оне две што им је слику Блек Ероу (BlackArrow) поставио (по мени јесу лепе, јер лепо изгледају без тоне шминке на себи), али ми је и даље мулуца неостварена жеља.
Јебено ми је привлачан тај њен ратоборни став. Има нешто дивље у себи, што ме поштено пали. Све то под условом да није малолетна. Са малолетницама се не петљам. :)))))))))))))
Čudan sleng za sise. Probaj da napišeš definiciju.
Fenderu, oborio si me s nogu, mogu da zamislim kako je ova izjava tek na nju djelovala. OPLODI ME!
http://www.moviefancentral.com/images/pictures/review55300/catwoman1_TheWhip.gif?1316820297
Fenderu, oborio si me s nogu, mogu da zamislim kako je ova izjava tek na nju djelovala. OPLODI ME!
Само сам чекао да се ти и(ли) Курајбер јавите. :)))))
Немо' да ме плашиш. Ја сам фин МЛАДИЋ. http://www.infomreza.com/wp-content/uploads/2011/05/ratko-mladic.jpg
Đe si generale, 100 godina
Đe si generale, 100 godina
Ево ме, чекам да моја изјава делује на мулуцу. :))))))
fenderu preporučio bih ti da pregledaš sve teme sa fotografijama vukajlijaša :)
na seljaka veseljaka
не ломим на оно што нисам вид'о уживо, осим ако има кућни снимак хехе