Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Хаххахахаххаха, сад сам погледао слику ,,чекајући камшот" хахахаххахаххаха, јес, јес. хаххаах. ::умирем умирем мајко::
(mala agresija, Cupicu, imaš navodnike na alt + 0132 i alt + 0147, levi alt i numerička tastatura:))
Таман посла да то користим. :гледа ону слику: Хахаххахахха! КРАЉИЦЕ!
ŠKK se desilo s ovim 'sam u kući', s tvog avatara? Nekad je premlaćivao lopove s daunovim sindromom, u filmovima snimanim za iste, bio idol klinaca, sad nosi kožne tange?
edit: ali ima tačkicu na zavesi lolololo :D
Ja se ložim na Milicu. Iz nekog vrlo čudnog razloga.
To je zato što sam minijaturica, priznao si već :D
Тачкице, на твојој сам страни. Милица и мени звучи као нека дејтон генерација. Ја типујем да је баш '95-о. Ко зна.
edit: ali ima tačkicu na zavesi lolololo :D
Не дирајте ми Мајкла Елига, побићу вас, кожне танге не чине мушкарца (сем ако га чине)!
Једино право мушко у души на овом сајту!!!! ♥♥♥
Пссссст!
Milica ima 19 ili dva'es' godina. Za Tačkicu ne znam. Obe su slatke, ali mylyca je mylyca :)
Mulca nema godine, ona je beskonacna u vremenu i prostoru :)
Hahaha, koja rasprava. :)
mylyca mylyca mylyca! Ma treba posebnu temu da joj posvetimo! :)
Mylyca arči!
Ko je uopšte Tačkica?
Milica i samo Milica. Ona me je preobratila.
A ko si ti?
Prava za mylycu!!! A ako je ovo KATIJA, ja sam odsad tvoj najveci fan. Kakva tachkitza, mackica i ostali bakraci. KATIJA RULES!! :)
ja sam se prvo lozio na mylycu al kad sam je jedva video razocarao se i stvorio sliku o nemackoj dogi i pikinezeru:)
zatim postala mi aktuelna mirjana d grejt al posto devojka ima malo cudene zelje o odlasku u mongoliju i cuvanje stoke odoh dalje glavnom bez obzira...
i naravno katija najpopularnija clanica vuke zanosne lepote i bolesnog uma
presudilo ovo drugo i idemo dalje:)
ae cekam te da izadjes iz modene:)
Moja bivša žena
mylyca i tačkica, mrtva trka!