Na koga ga lomim sa sajta?

1. Ес ен ем, факјеа! Подржавам.

2. Ко је помињао јебање?

3. све је то океј , али ......

4. Тако је Немо, мало разумевања коначно!

5. Uroše, to se tako figurativno kaže. Intelektualke u lancima su me zamolile da u ime svih nas napišem to. Još ti moraš katanaca zaključati i ruku vezati da bi ti dopustile da ih oralno zadovoljiš :)

6. I have heard the key
    Turn in the door once and turn once only
    We think of the key, each in his prison
    Thinking of the key, each confirms a prison...

7. kakvi udarci na moderatorski EGO!

@katija,
    osećam da ćeš jebati!:)

8. Ја сам сировина, ја прво онесвестим, а после допуштање и не постоји као елемент тог односа.

9. Аааааааа опет Вејстленд! Или сам ја пролупала па само мислим о колоквијуму! џД

10. не чини ватру једна варница
    кад нема љубави , добра је и компензација .... хахаха

11. gambi, vidiš kako znaš xD

12. Je l' se ovde raspravlja o čvarcima i kavurmi?

13. Ne bih ja Caro ako baš ne moram. Još sam umorna od jutros. :)

Obajvljujem da je godišnji odmor "Kaća u planini daje mu ga po slanini" ZVANIČNO POČEO :)

14. Ложим се да смарам рибе на Фејсбуку.

15. Ložim se na postere sa sisama.

16. Не смем да кажем. :Д

17. pomalo na facufacuu

18. На Цецу, ал' нечу да кажем под којим ником је регистрована.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.