Drugovi i drugarice, verni spameri,
unistise nas.
Nase mlade nade,
Mara Munja
SMarko
Otaku
Stiven
Kolfild,
banovani su u Sestrinskom boju, dana 12. avgusta, leta Gospodnjeg 2010og.
Olujni Oblacak i Crna Bo prezivese banovanje spamera, zahvaljujuci okrutnosti Moderatora Che-Vua da ih ostavi ranjene, da iskrvare na smrt, placuci i jecajuci zbog gubitka drugova i drugarica.
Neka im je lak ban.
Svaki sledeci Spam nek' se vodi za njih.
Za Majku, za Vukajliju, za Maru Munju, jedinu bez pise medju banovanima!!!!
Bez obzira na to sto ste se vi dogovarali s drugim moderatorima, ja brisem spem kad ga vidim i banujem spemere. Ako ti moderatori koji su s vama surovali nisu sad tu da vas stite - to je vas problem. Ako mislite da se svima svidja ta vasa "luda internet zurka" i da je svima smesno kao vama - nije. Ako mislite da nekome osim vas jeste zanimljivo da cita spem, onda shvatite da je nekima isto tako zanimljivo da gledaju mene kako vas banujem. Svako ima drugaciji smisao za humor, shvatite to.
Ne vidim zasto ne mozete da te "definicije" postavljate na ovoj ili nekoj drugoj forumskoj temi, a ne tamo gde treba da se pisu prave definicije SVIH autora. Dobijao sam PVTe od autora koji su se zalili da im niko ne cita definicije zbog toga sto ih vas spem veoma brzo potisne na petu stranu. Te vase spemove ocenjujete i komentarisete vecinski samo vi, stoga to ponasanje ispada elitisticko, sebicno i krajnje bezobzirno prema drugima. Ima autora koji ovde vecinski ili iskljucivo dolaze samo nocu, imajte obzira i prema njima.
Ako se pricepite drugim modovima dovoljno da me smaraju da vas odbanujem, mozda vas i odbanujem. Ovako, ljuljajte se malo kao primer za druge :)
Ха ха ха ха хааааа... Дочеках и тај дан-да видим елиту како се батрга због сопствене неопрезности.
Е па драги моји,ваљда сте научили лекцију-кад већ тражите заштиту од мода,онда морате да пазите шта радите кад он није активан. Јер,не толеришу сви све.
Ali, zašto ih niko nije upozorio? Satima prije su se dogovarali, trebalo je da im moderator kojeg to nervira kaže da ne "luduju". Ako je dozvoljeno, onda je dozvoljeno, i nema smisla da dobijaju ban.
Ili ukinite ovu temu i ovu praksu, ili ne kažnjavajte njeno sprovođenje.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Nahhh SESTRINSKE
http://vukajlija.com/seka-aleksic/192360
http://vukajlija.com/sestra/192357
http://vukajlija.com/seko-je-l-mogu-prvo-ja/192355
Moderator Če Vu je banovao petoro autora koji su pisali za ovu temu.
http://vukajlija.com/forum/teme/7618?strana=26#post_583309
Drugovi i drugarice, verni spameri,
unistise nas.
Nase mlade nade,
Mara Munja
SMarko
Otaku
Stiven
Kolfild,
banovani su u Sestrinskom boju, dana 12. avgusta, leta Gospodnjeg 2010og.
Olujni Oblacak i Crna Bo prezivese banovanje spamera, zahvaljujuci okrutnosti Moderatora Che-Vua da ih ostavi ranjene, da iskrvare na smrt, placuci i jecajuci zbog gubitka drugova i drugarica.
Neka im je lak ban.
Svaki sledeci Spam nek' se vodi za njih.
Za Majku, za Vukajliju, za Maru Munju, jedinu bez pise medju banovanima!!!!
Ocigledno covek nije bio obavesten o vasoj zajebavanciji....rupe u zakonu. :D
Obavesten je. Priznao je.
Amin.
Bez obzira na to sto ste se vi dogovarali s drugim moderatorima, ja brisem spem kad ga vidim i banujem spemere. Ako ti moderatori koji su s vama surovali nisu sad tu da vas stite - to je vas problem. Ako mislite da se svima svidja ta vasa "luda internet zurka" i da je svima smesno kao vama - nije. Ako mislite da nekome osim vas jeste zanimljivo da cita spem, onda shvatite da je nekima isto tako zanimljivo da gledaju mene kako vas banujem. Svako ima drugaciji smisao za humor, shvatite to.
Ne vidim zasto ne mozete da te "definicije" postavljate na ovoj ili nekoj drugoj forumskoj temi, a ne tamo gde treba da se pisu prave definicije SVIH autora. Dobijao sam PVTe od autora koji su se zalili da im niko ne cita definicije zbog toga sto ih vas spem veoma brzo potisne na petu stranu. Te vase spemove ocenjujete i komentarisete vecinski samo vi, stoga to ponasanje ispada elitisticko, sebicno i krajnje bezobzirno prema drugima. Ima autora koji ovde vecinski ili iskljucivo dolaze samo nocu, imajte obzira i prema njima.
Ako se pricepite drugim modovima dovoljno da me smaraju da vas odbanujem, mozda vas i odbanujem. Ovako, ljuljajte se malo kao primer za druge :)
Ха ха ха ха хааааа... Дочеках и тај дан-да видим елиту како се батрга због сопствене неопрезности.
Е па драги моји,ваљда сте научили лекцију-кад већ тражите заштиту од мода,онда морате да пазите шта радите кад он није активан. Јер,не толеришу сви све.
е до курца!
Do kurca, reče mornar stari. Do kurca, povikaše i svi mornari. Do kurca, reče grofica na španskom i lupi sisom o sto. Tako nešto ide.
Che-Vu - ni sam to ne bih bolje rekao.
Какав бој,шта лупаш ти? Оно,да би био бој,морали бисте да имате равноправне супарнике. Оно ваше је био ТЕРОР! ПРОПАГАНДА СИЛЕ!
http://www.youtube.com/watch?v=1Xf3yjgx4qE
Jedan moderator je jaci od nas 10oro.
Sile su bile ravnopravne.
Е... Али и ви сте имали чак ДВА мода на својој страни:Малог прста и Ножану. Ајд ми реци да није тако?
O, crna sudbino! O, zašto? Zašto njih? Oni su dobri! Oni su fini! Oni se mogu na 'leba namazati! :'(
Ali, zašto ih niko nije upozorio? Satima prije su se dogovarali, trebalo je da im moderator kojeg to nervira kaže da ne "luduju". Ako je dozvoljeno, onda je dozvoljeno, i nema smisla da dobijaju ban.
Ili ukinite ovu temu i ovu praksu, ili ne kažnjavajte njeno sprovođenje.
И ја кажем да се ова тема укине. Или нек овде пишу постове уместо дефиниција,то би било поштено према остатку сајта.
lullaby je lepo zborila... (Boji se da joj se slatko ne ukiseli ;))
Ova Storma mora svaku moju da ukiseli. :))
Nevjerovatno mi je ovo radovanje zbog banovanja drugih...
Мени није невероватно... Јер,дочекао сам да видим како је неко ко је досад скоро увек пролазио некажњено попио бан због неопрезности.
A stani, tebi baš slatko kad vidiš nekoga banovanog? To nije lepo, znaš?