Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Јесте. Немаш појма којом брзином и силином ми се увећава мочуга,нарочито кад видим неку елитну господу на листи банованих.
Cakano...
Јесте,цакано је. Бар мени.
Прво,елитна екипа окупира чет. Ајде то,ионако ретко дођем на чет,него сад ће да окупирају и простор за дефиниције! Еј бре! Није забавно,па мора постојати нека мера!
Да сам ја исто то радио,или било ко од обичних смртника(који нису имали заштиту и договор са модовима) био бих банован икс пута. И тако до трајног.
И нека буду срећни што су добили само три дана.
Ja vidim savršeno rešenje za ovo. Ko hoće da se igra, nek obriše definiciju sekund nakon što je postavi i mirna Bačka. Niko ko ne dolazi na temu neće je ni primetiti. :)
Elitna ekipa? Elitna ekipa? Elitna ekipa??? Priključuje se gomila naroda na masovnu grobnicu, samo neki ređe, i ne spadaju svi u tu tvoju elitu.
Za čet se svako izbori. Pogledaj koliko novih članova ima tamo. Da li su svi oni članovi istog masonskog reda, pa im red kad dostignu određeni stepen samo kaže: upadajte na čet, neće vas niko dirati? Svašta...
Е па драги моји,ваљда сте научили лекцију-кад већ тражите заштиту од мода,онда морате да пазите шта радите кад он није активан. Јер,не толеришу сви све.
Moram samo nesto samo da primetim. Danas je dr.Jankovicu drugi rodjendan docekao je taj dan. Verujem da ga je bas cekao. Sedeo ispred monitora dok je njegova mocuga mlohavo visila u gacicama izrazavajuci nezadovoljstvo zbog haranja "elite" ovim sajtom
Прво,елитна екипа окупира чет. Ајде то,ионако ретко дођем на чет,него сад ће да окупирају и простор за дефиниције! Еј бре! Није забавно,па мора постојати нека мера!
Да сам ја исто то радио,или било ко од обичних смртника(који нису имали заштиту и договор са модовима) био бих банован икс пута.
Jankovicu u pravu si mora postojati neka mera. Linija koju si ti trebao da podvuces izgleda da ne postoji vec si dosao na temu u kojoj se grupa ljudi fino i kulturno zeza i kvalitetno trosi svoje vreme na ovom sajtu da hejtujes i da, sa oprostenjem, lupas gluposti. Elita koju ti tako cesto spominjes i elita koja ti smeta kao trn u oku je banovana vise puta. Evo na primer mara munja je popila ban skoro svaki put kad ga je zasluzila.
Ukoliko su njihove definicije za masovnu grobnicu smetale tvojim novim deinicijama koje cu cekale da budu ocenjene veruj da i nije neka greota. Pises glupe i nezanimljive definicije i samo su te spasili nepotrebnih minusa dok cekas tvoju ekipu sa one teme posvecene telesnoj izlucevini koju mazes iskljucivo po sebi da ti udeli neki plusic... Zato sto si im drag
Кадгод одем на чет,увек нека иста екипа,понекад се прикључи неко занимљив или неко кога познајем,па се онда прикључим и ја.
Такође,знам да су Мара муња и Јана раније индиректно терале многе људе са чета,остављајући места само својим миљеницима. Немој да кажеш да то није елитистички.
А што се ове ваше игре тиче,већ сам рекао. Да нисте били под заштитом модова,не би вам игра опстала ни дан.
И да напоменем:ако већ осећате толику потребу да омасовљавате ову вашу игру,зашто је не бисте ограничили на овај простор? Уместо дефиниција,овде пишете постове. Тако не бисте стварали гужву на јавном простору.
Ето,понудио сам вам и решење,а ви видите шта ћете.
Ja sve sto radim radim direktno. TO sto tebi fali par kokosijih jaja da dodjes na cet kad smo nas dve tu. To je mili moj tvoj problem. A nikako moj.
Kako bi rekao Tihi.
Ukoliko ti se nesto ne svidja, ti budi ono sto jesi. Budi pasivno agresivan i cuti.
Хм,баш бих имао пшта паметно да прочитам од вас две.
Океј,сад ћу да заћутим док се не изнервирам скроз. Али нек се зна-елита једном мора пасти.
Kako se ostali narod progurao? Nemaju Jana i mara sto miljenika.
Да. Али,оне кад некоме нешто кажу,ником ништа. А неко други да је рекао исто то попио би бан.
Jankovicu tvoj problem je sto dozvoljavas sebi da se iznerviras skroz. Tvoj problem je sto ne moze visuljak da ti se digne ukoliko nije elita u problemu.
Koja bre elita?
Ja sve imam neki trip u glavi da se ti samo salis kad to pises.. Ozbiljno za mene su elita ljudi koji cak ni ne dolaze na cet... Tom Ripli, Zmia... Ljudi koji pisu ozbiljno dobre definicije i koji oplemenjuju ovaj forum inteligentnim, duhovitim i vrcavim postovima.
Ja kapiram da ti ne mozes ni u kom slucaju da budes elita, Jer svako ciji je prvi post na forumu "SPEEEERMMMMM DRUGARI MOJI" ne moze to ni da ocekuje i to je normalno.
Ne budi Ceda Jovanovic molim te.
Ne bih ja rekla. Bila sam prisutna kada je mara bivala banovana, za Janu ne mogu da kažem jer nam se slabo poklapaju satnice, ali čak i da imaju zaštite nekog moda, opet bi se našao neko da ih banuje da su to zaslužile.
Дођи некад и на друге подфоруме,Јано,па ћеш видети да пишем и нешто паметно,само кад би се мало удубила.
И не пореди ме са Чедом.
И не дирај моју екипу,јер ми имамо наше место на подфоруму,не трујемо јавна места.
Др Јанковић
pre minut
Да. Али,оне кад некоме нешто кажу,ником ништа. А неко други да је рекао исто то попио би бан.
Koje bre one? :)
Stani stani! Tvoje skoro napisane budalastine su u stvari produkt tvoje netrpeljivosti prema Marinom i mom liku i delu?
Ali Jankovicu ja nisam banovana jos uvek.
El to znaci da elita jos hara? Da li ja spadam pod tu elitu?
И знаш шта... Ја имам довољно јаку кочугу да не морам уопште да обраћам пажњу на вас. Ја оцењујем друге,коментаришем,идем на подфоруме и трудим се да квалитетно проведем време. Ал данас ми је посебно свануло,у праву си.
Pa što onda obraćaš pažnju na elitu ovde? Niko te ne tera da komentarišeš, da komuniciraš sa nama. Izgleda da smo ti baš visoko na listi prioriteta kad osvežavaš stranicu svakih par sekundi da vidiš da li ti je neko odgovorio na post.
Па знаш... Престаните да ми одговарате на постове и склањам се,важи?
pre 2 minuta
И знаш шта... Ја имам довољно јаку кочугу да не морам уопште да обраћам пажњу на вас. Ја оцењујем друге,коментаришем,идем на подфоруме и трудим се да квалитетно проведем време. Ал данас ми је посебно свануло,у праву си.
Naravno da sam u pravu. Nemoj da trujes. Sikter sa ove teme.