Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Elita? ................ Sta sve ljudima moze da padne na pamet.
Aj nesto drugo da ne budu stalno neka zanimanja.
Ova definicija je prezivela pokolj. Potrudite se da je procitate sto pre, jer cu uskoro da trazim od nje da izvrsi harakiri:
http://vukajlija.com/sestrinske-definicije/192366
Jano, ako su nevaljale, sigurno si pod zaštitom. To nije lepo da ovde napišeš. Znaš kako je nekima teško :(
Ajmo elito da zapevamo
Svim našim obožavaocima želimo srećne predstojeće praznike
http://www4.slikomat.com/10/0813/fej-meerka.gif
http://www4.slikomat.com/10/0813/fej-meerka.gif
phahahahahhahahahahahahahhahahaha :D
Ja sam onaj dokolenko!
Не могу да верујем. Овде су узбуђени једино они који су против ове теме, односно, против појединих аутора који играју ову игру. Кад сам видела да је Че побаново људе било ми је мало срање што нисам била ту јер сам га "залужила" више од осталих, писала сам по 30 дефиниција за два сата, али у суштини, биг дил, банован, небанован, сви смо ми напаљени на овај сајт више него што би требало.
Да ли је Че у праву или није, да да ли је оно био спем или весели апгрејд сајта, да ли смо ми ЕЛИТА (ако још једном чујем ову реч убићу неког) или смо говна, није битно, нама се ово свиђа и наћи ћемо начин да се играмо.
Ок, бановани су, одбановани, нећемо писати тамо него овде, али чему то јебено ликовање и ти напади на личност!??
Ја се извињавам што касним, видим да је дебата већ застарела па ћу престати да кењам.
О чему пишемо и како?
Ne znam da li ovo može.
Napišemo definiciju i istog sekunda je obrišemo. Kada se ispišemo, okačimo ovde pa čitamo i komentarišemo.
Не видим што не би могло, али то му дође исто као и да пишемо овде. Ја сад наводим на своју воденицу јер још нисам уплатила ктитор (ишла сам у пошту мајке ми али било је 50 људи испред мене! а за банку увек закасним :) може и овако:
1. Психомодопоп
Поп који манично прати моду.
- Неки пример блабла...
и све тако, побројане. И онда можемо да коментаришемо овако:
Мара, 1: аххахаха генијално!
Која дебилана од идеје :)
hahahhahaa pokvareno:P
Može Zmio:))
Ajde po tri komada da napišemo, pa komentari.
Zadaj temu. Tvoj je red:P
Ne razmišljaj. Šta ti prvo padne na pamet.
Кобила
1. Кобила
Коњева дама.
2. Кобил
Коњ дебил.
3. У кобилице дуге трепавице
Коњска народна љубавна песма.
Ово је баш оно, ретард мод :)
Ajde:))
Krećem za deset minuta.
Da skuvam kafu.
Ne mogu peške da pišem.
Пиши ти, ја морам да телефонирам мало ал ту сам
Da, jebiga, nije to to.
Banovani pa retardirani, kakve sve kazne neće smisliti, užas
Хвала свима који су се борили за скидање бана. Велико хвала.
Aj se igramo nečega.
Pogadjalica npr.
Neko definiše nešto, a mi pogadjamo šta je definisao.
Tipa: Ne napišemo naslov defke nego samo nju.
Vako: ............. ovo je naslov
Primer: kažemo joj kad hoćemo da sjašemo
I sad mi kao pogadjamo.
A da nije kobila?
Jeste. Bravooooo :))
A da nije kobila?
Jeste. Bravooooo :))
phahahahhahahahhahahahhahaha :DDDD
munjo, da te izljubim, moj ratni druze :* :D
Ljubim i ja tebe Smarko :*
Šta se smeješ. Vidiš da sam pogodila šta je zadati pojam:P
svaka čast :D
evo ovako....
Što mislite da samo mi pišemo defke ovako... svaki post se sastoji iz naslova, defke i primjera, što ima veze... a? a? a?
npr
Murica
Odoh da piškim s mojom muricom.