Masovna Grobnica

1. Ајд уздравље. Одох ја.

2. Ja samo da izjavim za Dnevnik, da mi je krivo što je ekipa banovana, da sam uživao u njihovom spemovanju, jednom malo i učestvovao, da sam prešao i preko toga što su imali zaštitu jednog moderatora i to baš mog "omiljenog" Malog Prsta (što mi inače, u drugim okolnostima baš smeta), te ovim putem izražavam punu solidarnost sa njima.

3. I ja sam jednom učestvovala u masovnom ogrobljavanju. Baš mi je drago što znam da sam zbog toga i ja elita - zbog toga sam, uostalom, i došla na Vukajliju. A sad odoh i na čet, vala! Opala, op-op-op! :)

Ponoviću: da su autori bili upozoreni, sigurno ne bi i dalje "ludovali". Mislim da moderatori napokon treba da se oglase i donesu svoj konačan stav o ovoj temi, a ne da se ovdje razvija rasprava oko sasvim drugih stvari. Pa onda i da odbanuju onu petorku.

4. Koje ste Svetlane Bojkovic...
    Bas ne trpite kad se neko zabavlja.

Ili sto bi rekao jedan kantautor:
    "I svakoj bajci naude"

Posto sam ja sa definicijom o majstoru i pokrenuo ovu zajebanciju a ovo petoro (kao i mnogi drugi) su se samo prikljucili toj zabavi, nije u redu da bilo ko od njih bude banovan. Ako ima krivice ovde - moja je. Tako da cu ja sad odbanovati ovo petoro a posto znam da vam zbog ovoga nece biti srce na mestu - evo ja se necu pojavljivati ovde tri dana. Smatrajte me banovanim zbog spemovanja sajta.

5. Pozdrav za oplemenjivače masovne grobnice.
    Ja izgleda imao sreće ili nesreće da se te večeri ne nađem s' vama na oplemenjivanju. Izvinjavam se ekipi oplemenjivača morao sam da trčim sledećeg jutra sa drugaricom (čitaj gledam sise) pa lego ranije. A sad mi žao jebi ga jer sam u neku ruku počeo ovo zajedno sa Smarkom, prstom, Munjom, obožavaocem_fanova sa onom definicijom "majstor".
    Što se ljute neki ljudi pa mi defke brišemo posle 10 min. Jak mi spam.U 3 ujutru se glupiramo. Ako ništa krećemo na forumu da definišemo.Nije toliko zanimljivo ali 'ajde pošto smeta. (:

6. Hvala svima koji su se upisali ovde, a naročito hvala jankoviću i gambiju koji su dotrčali brzinom munje, jedan na čet a drugi ovde, da dožive najveću radost u životu. Kako je to slatko. Bože sa šiškama, hvala ti što misliš na sve svoje podanike.

jankoviću, ne mogu sad da ćaskam sa tobom jer me mrzi.
    Ipak sam ja elita. Posle ću.

Prste, tebe volim do neba ♥♥♥ mada se to već zna. Nije mi drago što si se samobanovao, i smatram da su ostali modovi koji su pisali ovde trebali da reaguju, a ne da kao i obično okreću glavu. Verovatno nisu primetili šta se desilo. No, na to sam se već i navikla.

Pisaću ovde, jer na definicijama nije dozvoljen od strane gore navedenih Svetlana Bojković.
    Večerašnja tema je :doktor

7. Sticajem okolnosti nisam bio tu juce pa ne najebah, pa mi lepo recite jer se sad pisu ovde ili kao i uvek?

8. E sad ja malo....
    Da počnem:

Ne vidim zasto ne mozete da te "definicije" postavljate na ovoj ili nekoj drugoj forumskoj temi, a ne tamo gde treba da se pisu prave definicije SVIH autora.

Definicije se postavljaju na OVOJ temi, ali se prvenstveno napišu tamo dje ih svi autori pišu, to kao prvo.

Dobijao sam PVTe od autora koji su se zalili da im niko ne cita definicije zbog toga sto ih vas spem veoma brzo potisne na petu stranu. Te vase spemove ocenjujete i komentarisete vecinski samo vi, stoga to ponasanje ispada elitisticko, sebicno i krajnje bezobzirno prema drugima. Ima autora koji ovde vecinski ili iskljucivo dolaze samo nocu, imajte obzira i prema njima.

Definicije im niko ne čita 10 minuta, u najgorem slučaju pola sata, a i da je duže (a nije) svakako postoje strane koje jednim klikom preskaču naš SPEM...
    Izvinjenje autorima ovim putem, ako smo ih ugrozili...

Ako se pricepite drugim modovima dovoljno da me smaraju da vas odbanujem, mozda vas i odbanujem. Ovako, ljuljajte se malo kao primer za druge :)

smajli na kraju, kao što je Džimi jednom rekao to je pičkasto, napisati ozbiljan post i staviti smajli na kraju, što i jes'... ali nema veze, naime, ako misliš da se šlihtamo modovima da nas odbanuju, a misliš, onda si ti zalutao, vidi se da ne dolaziš često ovdje, da ne gledaš baš šta se radi na čatu, da ne gledaš komentare.. Ja pristajem sad da se otvore sve moje privatne poruke koje su poslane modovima i da se ovdje okače, da vidim šlihtanje.. Sledeća stvar, htio si da ispadneš mudo i banuješ nas, bravo, ispao si, svaka čast, samo nešto nisam vidio da si nekog banovao u skorije vrijeme, zašto to??
    Jeste da sila pravdu jebe u guzicu, pto sam od mog tate čuo, ali evo ovog puta nije bilo tako...

Da pređem na čovjeka kojem raste polni organ jer smo mi (ELITA) banovani..

Ха ха ха ха хааааа... Дочеках и тај дан-да видим елиту како се батрга због сопствене неопрезности.
    Е па драги моји,ваљда сте научили лекцију-кад већ тражите заштиту од мода,онда морате да пазите шта радите кад он није активан. Јер,не толеришу сви све.

i tebi pitanje, ili zahtjev, da se pronađe naše šlihtanje modovima, da se otvori moj pvt i sve ostalo... Imamo neku zaštitu? Ko nas to štiti?
    O, da, reci sad da je mali prst ili nožana... Svi to mislite, a nastavite da mislite, jebe se meni... Reci onda da je i MarijanaP na našoj strani, što se vidi ovdje
    Da, svi su na našoj strani, a okrenuti su protiv svih ostalih... Baš imaš zrelo razmišljanje...

Мени није невероватно... Јер,дочекао сам да видим како је неко ко је досад скоро увек пролазио некажњено попио бан због неопрезности.

'Oću da se nađe dokaz đe sam zaslužio ban, a da nisam banovan... Molim te nađi, linkuj, skrinšat opali, što god?? Živo me interesuje to...
    Neka se jave svi modovi i kažu đe sam, kad i koga vrijeđao, psovao, i prošao bez zasluženog bana...

Јесте. Немаш појма којом брзином и силином ми се увећава мочуга,нарочито кад видим неку елитну господу на листи банованих.

Nahhh... ta siline traje nanosekundu...

Јесте,цакано је. Бар мени.
    Прво,елитна екипа окупира чет.

pa dobro, jesi li ti normalan, da te pitam ja????
    Ajde reci mi čemu služi čet? Je li da se pobjegne sa njega kad ti dođeš jer ti mi (ELITA) smetamo? Je li to čet Vukajlije ili naš? Branimo li kome da uđe i čavrlja sa nama?

И нека буду срећни што су добили само три дана.

Žalim slučaj... Našao se neko pravedan, pa ne dobismo ni dan cijeli, izvini što smo ti srušili snove...

Кадгод одем на чет,увек нека иста екипа,понекад се прикључи неко занимљив или неко кога познајем,па се онда прикључим и ја.

Ponovo te pitam je l' ti brani neko da uđeš? Ja nisam odrastao ni sa marom, ni sa janom, ni sa stormborn, ni sa culetom, ni sa manijakom, ni sa črčom, nožanom, prstom, kanameom, predahom, crnombo, vejv, lavandom, dominom (zaboravicu nekoga, znam) pa svi fino čavrljamo tamo...

Toliko od mene... samo se malo preispitajte... Mi elita? Zaslužili ban?
    Ako se u ELITIZAM smatra to što fino pričamo na čatu, što se družimo onako kroz defke, postere, zajebancije, što ne čekamo pred monitorem da neko bude banovan pa da zapjevamo borbene, onda jesmo elita i te kakva...

Prste, samo si ispao čovjek, svaka ti čast, ne zato što si nas odbanovao, nego zbog ta tri dana... Zašto bi neko bio kriv? Ne znam za šta?
    Uvijek vam nešto smeta, nikad vam se neće ugodit'...

A ostatku ekipe kojoj smeta što smo non stop na čatu: BIĆEMO I DALJE, STALNO ĆEMO DA BUDEMO TU, OD ZRAKA DO MRAKA, CRKNITE, PRIKLJUČITE NAM SE, KAKO GOD, NAMA SE JEBE ZA TO JER SMO ELITA....
    Over and out...

9. i smatram da su ostali modovi koji su pisali ovde trebali da reaguju, a ne da kao i obično okreću glavu.

o, da, bleki, samo bacio jedan spem komentar i boli ga murica, ali nije ni bitno.... važno je da smo svima trn u oku...

10. Opet pitam hoce li biti necega veceras?

11. Ja imam neke nevaljale prepiske sa jednim modom. El to znaci da sam pod zastitom?

12. Ja imam sa dvoje :D
    Paper beats rock!

13. Ljudi bre jer imate duse kazite da li ce biti necega veceras?

14. Biće, rosoneri, za doktora vjerovatno :)

15. Ja imam neke nevaljale prepiske sa jednim modom. El to znaci da sam pod zastitom?

erotski sadrzaj se smatra eksplicitnim, pa kao takav nece biti javno iznošen :)

16. Nisam neki govornik kao kolega i clan elite SMarko, i nisam nesto posebno kivan vise na samog moderatora, tako da bih samo voleo da dodam:

NE MOGU DA VERUJEM DA SA DRUGE STRANE MONITORA POSTOJI NEKO KO SMATRA DA JE MOJA MALENKOST DEO NEKAKVE ELITE!!!

HA!

I PONAVLJAM

HA!

17. I zahvali se što tako misle o tebi :D

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.