Koji mobilni imate?

1. NOKIA 3600 SLIDE

2. Nokia 5800 xpress music..

3. A koja si ti Zvezda Granda? :)

4. Ja bi da budem lajk Milan Stanković, ali moram još malkice da radim na tome... :)))))

5. X32 F16 8G invisible sa 16000G mem, wireless mega priključima, laserskim slotom 7.01, i automatskim čitačem misli sagovornika

http://www.aaadesign.co.nz/images/1_red-phone-box.jpg

6. pa i nije ti bas invisible

7. Ko bi reka', a Nokia je u početku bila fabrika koja je prerađivala drva. 1:0 za drvoseče!

8. neam ti ja ovu skalameriju

9. Prvi telefon mi bio Micibushi Trium,sadashnji je Nokia N73.Dobar je ali ima i boljih.BTW imao sam 8210 kad je bio najpopularniji i najfensi telefon.

10. 5310 XpressMusic u plavo polupanoj boji (ovo polupano je kombinacija fifti-fifti-asfalt-stepenice) :-)

11. Nokia 5800 (crni, teško se nalazi po Srbiji, upecao sam ga i kupio iz ma')!
    Kol'ko mi je samo puta ispao na parket, sa visine od oko pola metra... Dobro je da je čitav! Sve u svemu... Zadovoljan sam! Ogroman broj funkcija, lak za rukovanje... Od kako mi crk'o lap-top, on mi je jedini prozor u svet. Malko počeo ekran da se grebucka, pa tražim onu zaštitnu foliju...
    Možda Tigrica može da mi preporuči nešto?!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.