Кладионица

1. Сутра сома на прелаз

2. Za sutra Zemun-Bežanija 1, 1-1, 1-1&3+, 1-1&2+...Naravno ukoliko se tekma uopšte i odigra, pošto se Bežanija raspada, danas na treningu bilo manje od pola tima, vrlo je moguće da neće ni igrati sutra, u svakom slučaju pobeda Zemuna lagano...

Ako neko baš hoće da se igra neka proba York-Histon iz 2-1 ili iz 2-X, Histon zadnje dve došao iz 1-2 i iz 2-1... I 1+&II 2+ bi trebalo da dodje bez problema...

3. To je navlakuša, Histon iz keca u dvojku.

4. Nakon duže apstinencije,konačno sam ubo nešto,na 100 uloženih,6200,me happy: http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1111-7077902-863

5. ovi italijani danas na koje je uplaceno 750miliona bi mogli da iznenade i da prodaju mec da dodje npr. x-1 x-2 ..(10. i 7 a bice i vece kvote) tako su rusi prosle godine kad je isto kvota bila na x 1.35..

ovaj ne bi trebalo da sjebe

rusi 2-4 gola
    englezi 2-4
    hrvati 2-4
    grci 2-4
    irci 2-4
    kvota 7 :))

6. http://infosms.bloger.hr/
    sta je ovaj ludak pogadao jbt lebac.da ima za srbiju poslao bi..

7. ima bosna heheheh
    Sad idem dopuniti račun :D Da isprobam

8. aj limunovo drvo ostavi njihov tiket..ipak sam ti ja poslao link :D (iako necu da ispratim)

9. Dobar tiket buri, igrao sam dubl Hrvatska i Engleska.
    Evo njihov tiket
    Colchester 1, Barrow 1, Harrogate 1, Solihuli 1, Eastleigh 1, Pacy Eure 1, Alfortville 2
    Ja sam ispratio jer igram na William Hill. Čisto da vidim kako i šta :)

10. Dzankee
    aleksandarkg
    moguća muljaža večeras:
    MK Dons - Walsall 2 (kvota ~ 5)
    Оће то.

jebiga džanki, ja sam bacio 2000 evra na x2, reko' da poslušam tebe i da krenem da odvajam od užine, i da igram sa velikim ulogom.
    a danas ću jedno 700 evra na neki prelaz iz 1-x.

elem:

ko vas jebe, ja sam odigrao:

SRBIJA 1
    Italija x2
    Holandija 2
    kvota 3.06, ulog... recimo samo da ako prođe, igraću kladžu narednih mesec dana k'o bog.
    edit: i singl na SRBIJU 1&3+, nakon što sam video komentare ovde, 300 dinara. z'inat!

hvala, hvala :)

11. Ja sam singlirao Kazahstan sa 1000e. Ako prođe dobiću 36000.
    Ou jea, ajde još bacamo se ovim velikim ciframa

12. e to. al' pazi da odvojiš jedno 2000 evra od užine sledeće nedelje, da bi imao za sledeći vikend, mora da se isprati 3-4 prelaza sa po 500 evra.
    edit: i to vidi gledaj po fejsbuk stranama, pa se proseravaj ovde, to prolazi 100%.
    i one dojave u 85. minutu utakmica, ni to nije loše...

13. Colchester 1, Barrow 1, Harrogate 1, Solihuli 1, Eastleigh 1, Pacy Eure 1, Alfortville 2

Jebem mu mater, ako u ovim našim kladionicama može da se nadje više od 2 ova para...

14. Odigrao:
    Wales - England - 2 (1.4)
    Cyprus - Iceland - 1 (2)
    Israel - Latvia - 1 (1.6)
    Algeria - Marocco - 1 (2.2)
    Darlington - Altrincham - 1 (1.65)
    Mons - Dender - 1 (1.65)
    Zemun - Bežanija - 1 (2.15)
    Palmeiras - Bragantino - 1 (1.35)

Ukupna kvota 77. 87

15. za danas bi trebalo da dodje lejton x jer igraju vec nekoliko godina 4 za 4 :D
    Kvota 3.3

http://www.fudbal91.com/fudbalski_klubovi/poredjenje_klubova/Lejton_Orijent_vs._Jeovil_Taun

16. @Predražinjo
    Može nekoliko, ja recimo na online kladionicama imam sve te parove. kvota negdje oko 190.
    Našao sam ovamo u Bosni 3-4 para. Možda i ovamo uplatim.

17. Синглираћу Морекамби ВИкомб Х-2

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.