Кладионица

1. dojava sanderlend - liverpul iz 2-X

2. OVAKO KVOTA 4 OVO SE NE POKLANJA SVAKI DAN

DETROIT-BRUKLIN 1

KLIPERSI-DALAS 2

3. dojava sanderlend - liverpul iz 2-X

Маестро нам је пушио говно

4. PAAAAZNJAAA!

Dessel-Westerlo igra se u 18h, a vec odigrano kao u 15h. U balkan betu moze se igra, doslo 1-6, ja stavio 50e na to i Partizan.

Na futbol24, pise 1:1 poluvreme, 1:6 kraj.

5. Ne bi da mracim, al kapiram da ce ti biti kvota 1.

6. U pinu nema u sokeru nema uopste u ponudi?

7. I ja mislim da ce kvota 1, ali ako partizan dobije uzeo sam lovu! :D

Ima u sokeru, ali je u 15h staljeno da se igra.

8. Sta mislite novicki 18.5 ?

9. Sad sam zvao druga da uplati za 2000, kapiram da ne moze pasti. Kvota 1 ili dobitak.

10. Takoooo je papeteeeee!

11. Izijem izijes mi mudo ako ne dodje

12. da li odigrati ovo dalas i detroit za neku vecu uplatu...

13. Stavili su 1:6 svuda, mozda se zajebu pa prihvate. :D

14. e jebo bi te ja bvd za ovo sto nisi ranije javio :/

@davide (y)

15. samo sad je tesko ne upasti u iskusenje da se ne doda jos neki paritj nba :1

16. Kako ovaj PSŽ traži batine. Sreća u nesreći je da mi ono gomno s golovima ide savršeno.

17. milan ppx i sasuolo daje 2 za 15 soma sa 50din pogodim celu premijer taman se ponadam i kurcina

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.