Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
nisam...rekoh ti juče da me svrbi...i bio danas šatro da uplatim listić...i uplatim listić, skoro sve zamašim, osim majca i blekburna to sam igrao kečeve, i kad sam uplatio listić ajd da odigram malo malu seriju...i neće, neće, pojede mi tri soma i onda mi baci u najjače brojeve 3 spina, 8,23, i 33..baš tim redom...uzmem 12 iljada i uplatim ovu Genovu buđavu za 500, još stavim x2 za soma, da se branim...:)..odem uveče sa 50 jevreja i razmišljam nije bacio danas u 30 ajd da probam..baci ga u prvom spinu...odma sam ga gasio...uzeo još 6 iljada i sastavljao listiće, nešto uživo igrao, psž došo 2+ prvo, al atletiko nije..tako da sam tu na nuli...
JOš uvijek pokušavam da skontam kako ide to sa ruletom i hvatam taj ruletski sleng :) ali koliko sam skontao još si u plusu, pa dobro je onda, ako si popio pivčugu, isplatilo ti se.
danas sam u plusu..u ukupnom skoru sam sjebo jedan omanji stan...:)
Ma širina, šta ćeš :)
skroz....znaš da sam imao suicidne ideje u jednom periodu, koliko je dobro bilo....al sam pička pa nisam smeo da se roknem...:)
Hahaha, pa dobro, to je normalna svakodnevica, meni tako kako sam krenuo na faks, onda nekad zamislim kako davim profesora, ali prođe to sve :DD
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1484-9662299-873
danasnji,slobodno stavite celu platu na granadu,to sam i ja singlirao,mora da udje,tenerife je u 3. ligi vec sad,a njima treba ako pobede ulaze u plej of..
Ne kontam skraćenice za neke igre. HPB?
hendikep pobeda
Šta je bilo sa dobrim starim fiksevima? Ej.
E danas gadjam Dinamo vranje ko onomad Mladost Lucani
Опет сереш, пичко малолетна...
Dajte nešto za igranje danas bre ljudi, ajdeeeee....
pa jesam ostavio tiket,samo proberi,odigraj na granadu i imas sigurne pare..
fala brate, saću...
Милан - Болоња 1 1,20
----------------------------
Улог: 50,00
Добитак: 78,00
----------------------------
Да скинем више овај малер јебени. -.-
Ајој, како ово одише неискуством.
Суџук, 50 чега? :)
Динара бре. Штас' ти мислио? :)
Одакле знам, ако не еври, барем неке конвертибилне марке :)
ma videcemo,ako ne udje necu vise ovde da ostavim predlog,al ne ko Dzanki