Кладионица

1. Nek je sa srećom @Blake

EDIT: Dajte tri do pet sigsig igrača za večeras da se uzmu pare

EDIT EDIT: http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=2757#post_3646727
    Ovo prvo došlo X na poluvremenu, ovo drugo 2-2, ovo treće se nije igralo uopšte. Jebiga, idemo dalje

2. https://www.facebook.com/nba.analize/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf

Ови су у последња 2-3 дана погодили све, а за вечерас су избацили 5 предлога, па капирам да би се могла изабрати 2 или 3 бар.

3. Ovo vodi drugov drug. Dr. nowicki se potpisuje.

4. Čikago - Lejkersi H1 5.5 prvo poluvreme
    Finiks - Atlanta 207.5 +
    Bil 21.5 +
    Karmelo 23.5 +
    Gasol 20.5 -
    Porter 14.5 -

5. Vidim da je ovde bila neka ispovedaonica kockarskih muka pa ajde i ja da kažem koje slovo o svojim.

Leto 2012. Podígao pare u banci da uplatim školarinu, podjem preko ulice da zamenim pare i zove me drugar da čupamo neke pare sa ruleta treba tu noć da krene na more, a sjebo pola para za trošak. Dodjem ja, i za nekih pola sata počupamo te pare, ali meni se svidela ruka i ja nastavim da je jurim i puknem sve pare za školarinu. Gde ću sad, šta ću...zovi jednog drugog trećeg niko nema te pare u tom trenutku da mi da. Odem kod drugara, palim cigaru i on mi kaže "Ja kume imam 400 dinara, ali ne mogu da ti dam sve ostavila mi majka da kupim cigare i nešto za kući, imam sto dinara viška, pa evo ti." Uključim aparat u Prezidentu, u 3. ruci mi daje 3000 neki dnevni džek pot, i ostaje mi 90 din na aparatu, radnik mi ih prebaci na rulet i bila je 7 pala i ja sve stavim u 25, pogodim 3240, skinem 3 i sa ostatkom odigram 6 broja po 40, pogodim 27, 1440 din i nekako počupam pare za tu ratu. To je jedna od priča, mada ih iz tog perioda života imam mnogo, sreća pa sam prestao s tim inače bih verovatno sve što imam prokockao.

6. samo coi da kazem da plamli plese veceras i da kazem nikolasu da prepisujem ovo i navijam za nas

7. a stecanu da kazem da ovo sto ovaj pise nema veze sa realnim granicama gde da nadjem 28,5 na derozana??

8. za slepog: plamli je po meni sigurica njega i batlera plus obojicu sam zategao

9. a sto se tackica onih tice ja otisao do kladze i gledam sta da zategnem i kako i zategnem obe pa nek ide u picku materinu haha

10. Slepi kako si promenio nick?

11. Oprosti armine ove klošarčine nisu mogle dati koš poslednja 3 minuta tekme a vodili 2 i po četvrtine, strašno

12. Upoznao sam Kaizena na slavi kod ortaka čiji je on stric pa smo proćaskali malo i zamolio sam ga da mi sredi to i eto
    @bondbas

13. Ok, pitaću ga da i meni sredi. Hvala

14. A izijem je rekao da na slavi nece biti ljudi

15. pap jesi zategao sta

16. Uhvatio sam
    Rad 1x
    St Entjen 1x&0-3
    Bajern 1

Sad cu neki NBA, samo da razgovor telefonski obavim.

17. Izijeme ne znam dal se razumemo ali siva tacka oznacava portlandovu pretposlednju utakmicu u novembru (poslednju mozda igraju veceras nemam pojma ne pisu datumi moramo se voditi brojanjem utakmica u mesecu)

oces da me pustis na miru ti

18. pustam te da se nosis u p.m.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.