Кладионица

1. Nek je sa srećom @Blake

EDIT: Dajte tri do pet sigsig igrača za večeras da se uzmu pare

EDIT EDIT: http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=2757#post_3646727
    Ovo prvo došlo X na poluvremenu, ovo drugo 2-2, ovo treće se nije igralo uopšte. Jebiga, idemo dalje

2. https://www.facebook.com/nba.analize/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf

Ови су у последња 2-3 дана погодили све, а за вечерас су избацили 5 предлога, па капирам да би се могла изабрати 2 или 3 бар.

3. Ovo vodi drugov drug. Dr. nowicki se potpisuje.

4. Čikago - Lejkersi H1 5.5 prvo poluvreme
    Finiks - Atlanta 207.5 +
    Bil 21.5 +
    Karmelo 23.5 +
    Gasol 20.5 -
    Porter 14.5 -

5. Vidim da je ovde bila neka ispovedaonica kockarskih muka pa ajde i ja da kažem koje slovo o svojim.

Leto 2012. Podígao pare u banci da uplatim školarinu, podjem preko ulice da zamenim pare i zove me drugar da čupamo neke pare sa ruleta treba tu noć da krene na more, a sjebo pola para za trošak. Dodjem ja, i za nekih pola sata počupamo te pare, ali meni se svidela ruka i ja nastavim da je jurim i puknem sve pare za školarinu. Gde ću sad, šta ću...zovi jednog drugog trećeg niko nema te pare u tom trenutku da mi da. Odem kod drugara, palim cigaru i on mi kaže "Ja kume imam 400 dinara, ali ne mogu da ti dam sve ostavila mi majka da kupim cigare i nešto za kući, imam sto dinara viška, pa evo ti." Uključim aparat u Prezidentu, u 3. ruci mi daje 3000 neki dnevni džek pot, i ostaje mi 90 din na aparatu, radnik mi ih prebaci na rulet i bila je 7 pala i ja sve stavim u 25, pogodim 3240, skinem 3 i sa ostatkom odigram 6 broja po 40, pogodim 27, 1440 din i nekako počupam pare za tu ratu. To je jedna od priča, mada ih iz tog perioda života imam mnogo, sreća pa sam prestao s tim inače bih verovatno sve što imam prokockao.

6. samo coi da kazem da plamli plese veceras i da kazem nikolasu da prepisujem ovo i navijam za nas

7. a stecanu da kazem da ovo sto ovaj pise nema veze sa realnim granicama gde da nadjem 28,5 na derozana??

8. za slepog: plamli je po meni sigurica njega i batlera plus obojicu sam zategao

9. a sto se tackica onih tice ja otisao do kladze i gledam sta da zategnem i kako i zategnem obe pa nek ide u picku materinu haha

10. Slepi kako si promenio nick?

11. Oprosti armine ove klošarčine nisu mogle dati koš poslednja 3 minuta tekme a vodili 2 i po četvrtine, strašno

12. Upoznao sam Kaizena na slavi kod ortaka čiji je on stric pa smo proćaskali malo i zamolio sam ga da mi sredi to i eto
    @bondbas

13. Ok, pitaću ga da i meni sredi. Hvala

14. A izijem je rekao da na slavi nece biti ljudi

15. pap jesi zategao sta

16. Uhvatio sam
    Rad 1x
    St Entjen 1x&0-3
    Bajern 1

Sad cu neki NBA, samo da razgovor telefonski obavim.

17. Izijeme ne znam dal se razumemo ali siva tacka oznacava portlandovu pretposlednju utakmicu u novembru (poslednju mozda igraju veceras nemam pojma ne pisu datumi moramo se voditi brojanjem utakmica u mesecu)

oces da me pustis na miru ti

18. pustam te da se nosis u p.m.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.