Кладионица

1. mika konli polomio kičmu

2. Стеван
    Папете, за Енглезе, НБА, ЛШ, па и ЕЛ, скини ејстрим

Kako se ovo kuca jebeno xd

3. a jebiga Stevane, zajebo si me sad

4. Samo pisi tamo slepi. Papet - iscekuje.

5. čekaj, ima 100 miliona dolara i ima sjebane zube

ili je nekako sjebo zub

6. PSETO KOLIKO CENIS HUAWEIA?

7. a brt nemam pojma ni koliko to realno vredi ni nista sta da lupam sada, ako oces lako cemo se dogovoriti

8. tipovi dana su m gasol -, teague +, schroder + ali svima promenjena granica za po poen, gasolu i 2 pa odlucite, mada su i dalje sigurni

po trenutnim granicam, koje nisu sjebane preporucujem

embiid 17,5 +
    clarkson 15,5 +
    mccollum 23,5 +
    howard 14,5 +
    dragic 17,5 +

9. kucao sam pedjinu zmiju jbg pola sata mi trebalo. mudiaj blokiran jos od danas i sad me jebo sa pedjinim tiketom nisam se setio da je on pa sam trazio koji je taj sto ne moze

10. armine sad cu da opalim sve koje si naveo za 500 kinti ako ubodes vodim te sutra kod najbolje kurve kod koje si ikad bio

edit: ili samo kod najbolje kurve lol

11. ne igra rendolf večeras armine, plače za mrtvom materom a konli ranije slomio kičmu ne znam taj minus na gasola jeste nakaza on al verovatno će morati više šuteve da uzme večeras

12. inače šta je sa ovim roditeljima u nba što crkavaju u zadnje vreme ko blesavi, čeningu fraju krepal i otac i majka u mesec dana jebeni crnci i krek

13. ma nece mu dati prostora toliko valanca, a i ocekuje se BO, memfis nece ni 90 poena dati, nek da gasol 17-18 i taman

14. šta je bo prijatelju

15. Prvi oglas na KP kaze 200e ps

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.