Кладионица

1. HARISON BARNS NE SME DATI KOŠ

2. IZDRŽITE JOŠ MINUT

@ODBRANASANANTONIOSPURSA

3. Dosao barns cestitke slepi

4. Je l to to ili cekas jos nesto?

5. To je to, hvala @Armin, ti si na neki način zaslužan za moj večerašnji profit jer sam iz tvoje zmijice izvukao igrače koji su mi se činili najverovatnijim za prolaz što se ispostavilo da je pametan potez.

H.Barnes (17.5) MINUS, dao 16 ✓
    D.DeRozan (25.5) MINUS, dao 24 ✓
    J.Wall (21.5) MINUS, dao 15 ✓

$$$

https://youtu.be/B2TraFapZPU

6. Nenenne ne veruj mi kada placem ili glumim jaku ne veruj mi ja sam dupli blizanac u znaku ne nen e veruj kad ti sapucem u mraku jer tiiiiiiii upaadas u moju zamku ;)

Hoohoohohoo

7. tadići potiču od stare jevrejske porodice tadi

8. Sta mislis o zidovima generalno gvozd?

9. Daj dragica na teren mamu ti jebem

10. jao jebem mater Batleru, ušo da vidim drugi tiket koji sam otpisao još posle prve četvrtine Memfisa kad je Gasol imao 11 poena, a ja igrao minus na 18.5 i sad gledam taj tiket, Gasol stao na 18, Plamli ispoštovao, Rouz ispoštovao, a on majmun stao na 22, a 24.5 mu granica

11. Ajde dragi jos kos samo molim te

12. Hahha slepi kolko su ti to para doneli kad si stavio bracu na avatar

13. Nije bitno koliko su mi večeras doneli (3400), bitno je da me NIKAD nisu oborili, i Bil i Vol su uvek maksimalno odradili svoj deo posla, pa su zaslužili da im odam počast na neki način. Njih dvojicu i Hečera iz Partizana volim kao braću rođenu

14. Završio sam sa svojim tiketima za danas, sad se maksimalno fokusiram
    na navijanje za Dragića.

15. Aj druze pomoli se dragic jos kos pls znaci mi bas

16. I DRUGO JEBO MU JA MAJKU

17. Ne mogu da verujem jebeno

18. ne gubi nadu, vrv će poslednja lopta ići na njega pa će opet na liniju

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.