Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
U velikim kladionicama. Ne našim, nego will.hill i sl. 1.4-1.5
Edit: Ipak na 1.5 sad, pre 10-ak minuta sam video da je bila na 1.4 u bet365
govorio sam to i ranije, ali kako mi deluje da armin ima babu tetku ili nekog u nemackoj austriji svedskoj ko mu onako povremeno upkacuje pare..molim te armine reci mi da je ovo tacno, jer brate, ja ne volim da gubim u procenama!!
haha rekao si i da je bvdlgina keva salterska sluzbenica, da kilogram ima lenjo oko i da ce marjanovicu odseci glavu i nista nisi pogodio
U tasu haha
Zabo mocartu sajt ne mogu da odigram nista evo dva sata tresem se
Radi sajt sve u fulu ps
Aj ko ima u mocartu nek proba bilo sta za 20 dimara da vidim jel do mene
Jebem li im mamicu blokiraju mi 14k zbog 800 kinti koji sam kurac i slao mejl
Hvala pap
Lenford -
Banic +
dajte jos neke predloge
edit
evo dopisan i
Sanders +
Edit: Ipak na 1.5 sad, pre 10-ak minuta sam video da je bila na 1.4 u bet365
To ok, ja gledam ovde kod nas nigde ni blizu 1.4
Što lengforda minus ako igra protiv svog bivšeg tima, koji još nema nikakvu odbranu, a lengford voli da probije do samog koša? Ne kažem da neće doći minus, pitam samo.
Slukas +
Hvala pap
Brate, resili su mi 3 puta takav problem u roku od 6 minuta. Kakva blokada kakvi kurci...
Brt pise da nisu u mogucnosti nekoj nesto
jer ga mrzim, ne sto je usro Zvezdu nego ne volim takve igrace, njega i Gaudloka evo cele sezone jurim -
A i proslu je odigrao lose, pa ne moze on svaku 23+ nije on Durent
Vidim Kalina se razgoropadio, da li probati + i tu?
Sanders 13.5 + i judo 12.5 +, pa ovo jednostavno mora. Imam obojicu na onom tiketu. Ako ne dođe pomiriću se s tim da sam apsolutni nub za igrače.
Dopisao sam Sandersa, Judo mi sumnjiv
I meni :D
Tj., sigurniji je sanders sad kad đentilea nema. Bar bi trebalo da je tako, ali ali...
Sta mislis o zidovima generalno gvozd?
najodvratniji su mi na svetu
A o lamperiji šta misliš? ;)
ti si neki južnjački šaljivdžija a, idi repuj difens pesme