Кладионица

1. Ma i 2500 je bolje nego nista ako te ispale.. Stavi bar 200 din,cisto da vratis pare,ako vec neces da gruvas :)

2. aleksandarkg

...ако сам ја могао да прећутим оном "највећем кладионичару од свих кладионичара" и да после његовог поста не одговорим ништа, прећутим, и испаднем пичка...

Nisi ispao picka,nego si se kao i ja,ukenjao bana ;)

3. probao sam da nađem neki moj post od pre 2 meseca gde sam napisao da kad zvezda pukne od partizana ima da prodaje tekme i da tad treba igrati zvezdu u kontri...nisam ga našao, a ne znam ni gde sam ga postavio, da li ovde ili na nekoj drugoj temi..znam da me neko tad prozivao da sam partizanovac a nisam...

šta sam hteo da kažem?..da ste ispratili, uzeli bi kintu i ne bi se svađali...:))

4. javio, ja sve kontam da ti to nisi ovdje objavio nego se sad kurčiš... vi radovci morate kad pobijedite uvijek se negdje faliti... dobro je da nisi napisao da ćete i da zvezdu dobijete

5. možda si u pravu Buri..ali ipak mislim da jesam...:))

bila je neka priča o nekoj kinti i kako je uzeti...nekom trebale neke pare.....i znam da sam predlagao neke prelaze 1-2 i zvezdu u kontri...al kad pukne od partizana...al da me jebeš ne mogu da se setim s kim sam se to dopisivao i gde..da li ovde ili na onom jadanju....

ja bi okačio te listiće što sam juče igrao...500 na keca, 1000 na iksa..al sam juče bio na slavi i nisam se posle pijan ni kačio na net...

mada to sam isto uradio i sa hajdukom prošlo kolo, tako da u principu ništa nisam dobar...al sam bar ispoštovao sebe...

6. Da nije u onoj temi kad je Straja tražio savjete o kinti i kako ju zaraditi? Jesi neđe rekao, i meni je sad sinulo.

7. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1484-7085075-875

evo moj jucerasnji sto sam jeo vnago,sad je sve namestanje,nemogu kvotu 5 da pogodim(u subotu pao na Huddersfild,samo) tako da bvdlga nemoj mnogo da se nerviras,sad se ne igra kladza.(ili bar na 50 din 3x nedeljno :D )

dobar je i onaj sistem 4 tekme 1 i 2-3 mislim da cu odsad tako nesto da rokam ili 2 tekme 1 2-3 i 2 tekme x-1

8. Skočimiš, nije na toj temi, bar koliko se ja sećam...

9. to što Javio kaže je manje-više logično, i ranijih sezona se dešavalo da kada jedan od ta dva tima izgubi šansu za titulu 7-8 kola pre kraja, počne da kiksa i gubi bodove od slabijih timova. jebiga, izgubi se i motiv, uzmu pare na kladionici i svima dobro...

za dva vikenda, utakmica Radnički Sombor-Novi Pazar, ako uopšte i stigne u liste, odmah pare na dvojku. Pazar kupio i ranije, što se vidi po blokiranim parovima u poslednje vreme, Radničkom ne treba ni za šta, plus su dva grada postali i neki šta ti ja znam bratski gradovi..

10. Pa kaze...

Monfis 1
    Bartoli 1
    Vikmaer 1
    Hantukova 1
    Laval 1X
    Bohemians 1X

7.88

11. E pa pajdomani, pošto sam prestao da igram kladionicu moram da budem štekara i tražim od najuticajnijih kladioničara da predlože http://vukajlija.com/zabava/posteri/81485-nije-bitno-sta-znas za odabrane. Zaslužio sam keve mi xD

12. Bartoli 1.80 poklon kvota

13. Danas valja odigrati na Troickog. Davidenko je u ocajnoj formi,dok troicki uvek igra dobro protiv jacih protivnika.
    Kvota je 2.35

14. u kolko sati igra? mogul stignut

15. Galatasaraj 1 , 1.50
    Goteborg 1 ; 1.80
    Elfsborg 1 ; 1.40
    Helsingborg 1 ; 1.50
    Juventus 1 ; 1.28

Biće sreće da prodje!

A drugi, zajebantski je:

Midtjylland - Sonderjysk 2 ; 4.20
    Sogndal - Viking 1 ; 2.80
    Brommapojkarna - Hammarby 1 ; 2.25

16. Troicki za pola sata,imas vremena.

17. Evo jedna brba bezveze:
    Juventus X-1
    Liverpul X-2
    Astra - Vaslui I<II
    Bohemians - Dundalk I<II
    kvota 100

18. Gazimudo
    Danas valja odigrati na Troickog. Davidenko je u ocajnoj formi,dok troicki uvek igra dobro protiv jacih protivnika.
    Kvota je 2.35

pre 3 sata

Troicki - Davidenko 2:0 (6:4 ; 7:5)

19. Opa ljakse,resio si da uzmes pare :D Dobar tiket. Po mom ukusu.
    Ja danas odigroa ovo:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-2587075-875
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-1462490-875

Al nece pa nece :(

Posto ce Troicki igrati sa Staraceom u drugom kolu Rima, tip ide na Italijana. Domaca publika,dobar sljaker,sasvim solidna forma za sad. Ne znam kvotu koja ce biti,al u svakom slucaju,Starace dobija,a moze da se pokusa i da ce biti tri seta,i tacan rez 2:1 za Staracea.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.