Кладионица

1. Bilo je negde oko 2 na Denver, sećam se, sad da li u sokeru ili sam video na flešskoru

2. Velika ti ili mala, Armine?

3. Pa po meni niksi favoriti, minesota ne moze da se sastavi, a i dobili su ih pre neki dan, gusto na produzetke, ali u gostima bese li?

4. Baš tako, Armine, ono kad je Tauns imao da l 47 poena, a Porzingis 29. Ma od Minesote se očekivalo da se bori za plej of na Zapadu, ali što ti reče, ne mogu da se sastave za sad.

5. Veceras porz i karmelo pogotovo ce da vode kolo , po meni kec, ima da zategnem

6. Odakle ti više kinte za zatezanje jebem te usta

7. Pa pogadjao sam solidno posl 10 dana, jos sam danas odgovorno skinuo deo kinte sa racuna da ne bih sve prokockao xd

8. Inace cestitke bombasu sto je uzeo 1200e

9. I sta sad ja da igram??????

10. Ide vadilica h1 baskonija i h2 panatinaikos 3 glave ako dodje ne kladim se vise

11. barsa minus braćo 152,5

12. Samo malo svojih para da vratim ne ide vise u picku materinu ajmo singltone ajmo barnjani

13. I ovaj somijev vadilicu cu da ispratim nemam sta drugo da drkam

14. tačan rezultat 69:73

15. ETO HOĆU DA SE VADIM SOKER NE DA, ZABLOKIRAO SAJT KAO SLUČAJNO SAD BAŠ

...znaju da mi je svaki sledeći tiket dobitni....

16. SAD RADIŠ MAJKU TI JEBEM

17. Dzanki ako dodje taj rez poslacu ti rakiju kraljev sto

18. ARMINE MORAMO IGRATI NBA ILITI CRNJE BUDI SPREMAN!

19. Nije majka klela sina sto se kockao nego sto se vadio ajahahahhaha :D :D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.