U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ma sta da pricamo debil sam i kraj necu se kladim i cao
Nomadi - Torlak Kumodraž
Добро људи разумем ја да вас има које занимају остала дешавања на нашој сцени, занима и мене, али то Номади, ИМР Локоси, Гуштери итд... Ја мислим да што је много много је, нико не мора ову тему да чита ако неће, али да читам овде номади поштовање итд. По мени неозбиљно.
Borac (Zemun)-Torlak
Ovaj dan ce ostati upamcen u istoriji navijacke grupe Nomadi. Danas su igrali Zemun-Jagodina u 5 sati a nasa utakmica je pocinjala u 6 i 30 krenulo nas je 24 sve vreme su se oko nas okupljale grupe od po 5,6 ljudi i snimali okretlali telefone....
Zanali smo da ce biti napada na pocetku drugog poluvremena sa druge strane terena dolazi korteo od oko 40 Zemunaca sa zemunovim dresovima salovima majcama ultra munze konza.... Dolaze na tribinu suprotno od nas i pocinju neku zemunovu pesmu na to mi uzvracamo torlakovom oni krecu ka nama i ulaze u ulicu do stadiona i tu nastaje hao kako su mislili da cemo da bezimo usledio je sok za nih mi palimo baklje naoruzani kuvanim motkama opasacima itd..
zalecemo se na njih cela ekipa zemunaca pocinje da bezi ostaje samo par ljudi koji su bacili par cigli i pobegli mi ih jurimo do kraja ulice i onda se povlacimo na tribinu tu smo cekali jos par minuta i krenuli zbog zandara za nas kraj.
Uz svo postovanje TB -a mi smo svesni da ovo nije bila neka njihova jaca ekipa ali su TB u njihovim majcama dresovima neka zemunci preispitaju ko im sve nosi obelzja u svakomslucaju pokazali smo kakvi smo i ko smo.
NOMADI KUMODRAZ
Mom drugu svakog petka uveče dolazi devojka iz Novog Sada. Pre nego što je sačeka, on odigra dva tiketa. Svaki ima 3 utakmice i tipovi su 1. pol 2+. Kad se vide ona izabere jedan tiket sebi. Taj koji ona izabere uvek dodje. Veceras im je uslo :
bayern, napoli, dijon
Prepisao sam sledeće:
Vucevic 15.5+
Rondo 8.5+
Melo 22.5+
AJMO NAŠI!
:D
Vucevic kopile al jbg,nije kriv kad je palo 35 poena ukupno bedni orlando spustili bi golden stejt ma 160 poena
Rondo 8.5 +
Holidej 17.5 +
Oldridž 19.5 +
Dramond 15.5 +
Irving 24.5 +
Anderson 14.5 +
:D
ahhahah
Hahahaha stoka brđanska pu
vučević ima glupu facu i takav čovek nikad ne može da bude veliki igrač, kao npr jovetić
vučević ima facu kao da je student pravnog i došao u klub Monaco na hajneken za visokim stajanjem
embiid zverina u svakom jebenom smislu al nisam imao muda da ga stavim
Ne može neko ko ne izgleda da ima velike pare.
taj embid mi izgleda kao da će za tri godine da izvale da ima srčanu manu
haahha realno
čekam filadelfiju za 40 soma, jel realno da dodje kec tu?
Joj on nekom prica o izgledu a cujem da nosi naocare teglare, ne serite vise, dobro ti armine prijateljuispratio sam te za vucevica i vidim da je ovo poslednji ekser u kladionicarski sanduk za ovu god, neka, bolje je tako