je l zajebavas majmune
Usrace ih orlando ronaldo jedno 2 razlike
kakve naočare teglare nubaro liverpulovsko zvezdaška nosim normalne naočare a nekad i ne nosim a imam prelepo telo crnogorska ramena
i imam mudru facu
pa kad si me to pratio skauz, mozda krisom nesto :D
Sta krisom imam 5 soma na racunu, imao bih preko 10 da je rivers usao, vidim bice taman za odigrati premijer ligu sutra za 200din za kafu da se ima
ubise niksi ove pa znao sam jebeno i imam kvotu 2, al uzeo porzinga umesto karmela i eto joj jebem ti zivot ovakav sirotinjo i bogu si teska
Ma otkud znam video sam da te sprdaju naocare, cg ramena imam i ja ali oko sokolovo, mozda mala dioptrijica, granica +0,5 sigurica
niko se nije prijavio za 9 dana do 10000 ? sta je picke sta je ?
armine jel igraš jamb?
igrao sam jednom ostario 10god
a dobro bolje ikad nego nikad :D :D :D
hahah
šalim se malo za ovo da nekad ne nosim naočare, mislim ne nosim ako sedneš u kafani preko puta mene ako se udaljiš više od tri metra moraju da se meću
je l ozb cekas filu majmune
čekam brate
ali čekam i 6 utakmica pored...i ne za 40 soma, nego za 5 i po xd
Hah to i ne nosis kad spavas I assume
Ja bih operisao oci samo da ih ne nosim :(
Caco igra odlicno,razigrava sutira, tako bi i Teo da je otisao i jos bi uzeo lovu, ali izabrao je da bude kralj a ne sluga
Ahhah
kako je bre bedan zivot ovako
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Kurir · 20. Februar 2011.
je l zajebavas majmune
Usrace ih orlando ronaldo jedno 2 razlike
kakve naočare teglare nubaro liverpulovsko zvezdaška nosim normalne naočare a nekad i ne nosim a imam prelepo telo crnogorska ramena
i imam mudru facu
pa kad si me to pratio skauz, mozda krisom nesto :D
Sta krisom imam 5 soma na racunu, imao bih preko 10 da je rivers usao, vidim bice taman za odigrati premijer ligu sutra za 200din za kafu da se ima
ubise niksi ove pa znao sam jebeno i imam kvotu 2, al uzeo porzinga umesto karmela i eto joj jebem ti zivot ovakav sirotinjo i bogu si teska
Ma otkud znam video sam da te sprdaju naocare, cg ramena imam i ja ali oko sokolovo, mozda mala dioptrijica, granica +0,5 sigurica
niko se nije prijavio za 9 dana do 10000 ? sta je picke sta je ?
armine jel igraš jamb?
igrao sam jednom ostario 10god
a dobro bolje ikad nego nikad :D :D :D
hahah
šalim se malo za ovo da nekad ne nosim naočare, mislim ne nosim ako sedneš u kafani preko puta mene ako se udaljiš više od tri metra moraju da se meću
je l ozb cekas filu majmune
čekam brate
ali čekam i 6 utakmica pored...i ne za 40 soma, nego za 5 i po xd
Hah to i ne nosis kad spavas I assume
Ja bih operisao oci samo da ih ne nosim :(
Caco igra odlicno,razigrava sutira, tako bi i Teo da je otisao i jos bi uzeo lovu, ali izabrao je da bude kralj a ne sluga
Ahhah
kako je bre bedan zivot ovako