Кладионица

1. Arm u ovoj 1/4 orlando daje 17

2. Ибака тата као и обично

3. Sledeći put kod Neše na vešalicu od pola metra tamo negde oko katoličkog Božića

4. Koprcaju se majku im jebem aaa

5. Dramond solidan glupander

Uci ce i vucevic izgleda, dramond 99 posto ulazi minus, heris za sada ok minus jedino me jebe detroi h1

6. Pa dal vode 11??

7. Pa jebo ti bog majku u picku na 2 su prisli i eto, mlatili kod kuce najjace glave a izlupa ih orlando jebeni o zivote jebeni

8. A bukvalno ih razdrkavaju ko kanturinu

9. Ibaka se isprimao ko da mu je za leba mamu mu jebem

10. Hahahahaha furnije prelol

11. 28 15 da ih dobiju cetvrtu i sve proslo xd

12. Trci u manastir jebemu leba

13. Protrljacu ikonicu pop sto mi dade

14. Ma kurac, sve ulazi jebeno

15. Sad moze i heris da trpa ajde herise hahaha

Usao i vucevic

16. A i ja sam jebena debilcina jesam jesam

17. Karmela posekli otisao u svlacionicu hahah zatvaraj radnju ko poslednji izadje nek ugasi svetlo

18. E u picku materinu sve sad i karmelo i nalozeni dejvis i porzingis sa nula poena i oladipo koji vola ne moze da ubode i jebeni detroit koji ce sad da udje u produzetak taman da i heris udje u plus i nista necu pogoditi ko i uvek i u kurac idem da spavam gnusam se i sebe i tebe trenutno

19. ajmo oladipo, ajmo grifine
    davajte koševe, pare mi donesite

20. Dace oladipo moj kurac cim ga ja cekam

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.