Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Arm u ovoj 1/4 orlando daje 17
Ибака тата као и обично
Sledeći put kod Neše na vešalicu od pola metra tamo negde oko katoličkog Božića
Koprcaju se majku im jebem aaa
Dramond solidan glupander
Uci ce i vucevic izgleda, dramond 99 posto ulazi minus, heris za sada ok minus jedino me jebe detroi h1
Pa dal vode 11??
Pa jebo ti bog majku u picku na 2 su prisli i eto, mlatili kod kuce najjace glave a izlupa ih orlando jebeni o zivote jebeni
A bukvalno ih razdrkavaju ko kanturinu
Ibaka se isprimao ko da mu je za leba mamu mu jebem
Hahahahaha furnije prelol
28 15 da ih dobiju cetvrtu i sve proslo xd
Trci u manastir jebemu leba
Protrljacu ikonicu pop sto mi dade
Ma kurac, sve ulazi jebeno
Sad moze i heris da trpa ajde herise hahaha
Usao i vucevic
A i ja sam jebena debilcina jesam jesam
Karmela posekli otisao u svlacionicu hahah zatvaraj radnju ko poslednji izadje nek ugasi svetlo
E u picku materinu sve sad i karmelo i nalozeni dejvis i porzingis sa nula poena i oladipo koji vola ne moze da ubode i jebeni detroit koji ce sad da udje u produzetak taman da i heris udje u plus i nista necu pogoditi ko i uvek i u kurac idem da spavam gnusam se i sebe i tebe trenutno
ajmo oladipo, ajmo grifine
davajte koševe, pare mi donesite
Dace oladipo moj kurac cim ga ja cekam