Tako sam i ja cekao jednu nba...mozda je i minesota bila... I bio sam budan do 5 ujutro...
I odu u produzetak...minut prije kraja moji vode 5 razlike ugasim prenos misleci gotovo je...prosao sam... Sutradan gledam rez...ovi moji izgubili 5 razlike...
Na utakmici PHI-DET su mi popadali svi tiketi tako da ću ovu noć provesti u navijanju za Minesotu umesto u praćenju svojih tiketa jbg. Pozdrav svima i
AJMO VUCI
Golden stejt gubi 4/4 sa makar 14 razlike, i ne daju više od 23 poena (granica 23.7 xd).
jebem li ga ako je ono radjeno prema umori, ovi ce jebeno malo spustiti loptu u 3coj i cetvrtoj
VO DI MO
Hahaha
Pu pu
Ulazi
Brt tesim se da ako minesota gubi svaku trecu cetvrtinu a do sada vode u trecoj to.je neki dobar znak aj sad da vidimo dalje
Brt jel realno da grin sutira 5/7 za 3?
Uhuhuhu tauns zverina
Probudio se ovaj mali govnarko jebes mu majku sada
Tako sam i ja cekao jednu nba...mozda je i minesota bila... I bio sam budan do 5 ujutro...
I odu u produzetak...minut prije kraja moji vode 5 razlike ugasim prenos misleci gotovo je...prosao sam... Sutradan gledam rez...ovi moji izgubili 5 razlike...
Širkane ajd ne budi uz Delboja najveći retard ovde pls
Ovo što si sad napisao pa ja ne znam
Istinit dogadjaj...majke mi brate...
Odo da spavam..cestitacu ti sutra pseto
jbt i dalje zicere mase mogli su voditi 12 sada
a na lajvu ki1 2,30 sto se zbiva sto se zbiva
Pa sad ga lomi!
jebena bacanja...
odlican faul igudale xd
14:1 serija minesote na kraju treće, to je, padaju u drugom poluvremenu, tek će da ih nabiju sad u četvrtoj.
O Minesoto donesi mi puno novaca
jebeni tompson crko dabogda