Кладионица

1. Lepo smo se družili. Svako dobro vama i vašim porodicama. Uzelo maha ovo jbg nije igranje više
    Proklet bio Papetmastere!!!

2. Dal ste igrali protiv Golden stejta moćnog :D
    I to na Minesotu bez Nikole Pekovića...

3. Ja sinoc udjem da vidim o cemu se radi posto ne pratim kosarku, vidim na golden stejt kvota 1.20 na minesotu 5, vidim da je golden stejt prvi na tabeli minesota medju zadnjima... Cudno mi bilo da se zatezu tolike pare, al reko ajde necu nista da pricam

4. Citam proslih 10 str. Vidim da ste svi ulozili pare. Sta je bilo pa da uplatite, mislim odakle vam tip, ozbiljno pitam

5. 10 razlike za minesotu kraj trece cetvrtine.

2:0 za real u 65-om minutu.

Izmedju 2200e i pusenja kurca linija je tanka.

6. како је прошло синоћ? је л' било неких пара? како је армин прошао?

7. Prosli smo ko bosi po trnju manje-vise

8. Tuga drugari, majke mi. Mada jebeš ga, možda je x ljudi to provalilo pa su kladionice pustile malo i sad krk u bulju kad se gomila ljudi navukla.

9. а шта је фора са минесотом? шта сте играли? не могу да испратим десет страна о јебеној минесоти.

10. Igrali da minesota pobedjuje a minesota izgubila, nije mnogo komplikovana priča

11. што су сви играли на минесоту против гс? сигурно није дојава.

12. Zato što je došao neko from nouver i dobio ban forever. xe xe

13. nije nego su ovi iz gswa valjda putovali celu noć, nisu spavali itd. postoji neki dijagram koji pokazuje kada timovi dolaze u te b2b situacije i tipa do sad su uglavnom gubili. to je što sam ja pohvatao, ne znam je li tako bilo

14. Brt ne moze biti dojava u NBA jebem mu mater

15. Papetmaster dobices pvt uskoro

16. Pocinjem da mislim da sam najgori kladionicar na svetu lol

17. Koliko derbija danas jebem ti;
    Roma Milan
    Dinamo Sahtjor
    Fiorentina Sasuolo
    Viljareal Atletiko Madrid
    Apoel Anatorzis

18. маестро, јеси ти играо кладионицу раније или си сад почео?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.