Кладионица

1. E da, ovo je bila najjacs tema ikada igde al eto sve sto je dobro mora da dodje neko da usere. Dosli dauni da sire sluz daunovskz i govno sada braco aj nek neko otvori temu kladza i navede u naslovu sve koji smeju da pisu u suprotnom ban pa da pricamo ko ljudi. Ko one debilcine lorfovi pisenja sto su imali twmu pa sami pisali e tako isto sada mi osim sto smo mi neretardi a oni su retardi

2. ps molim te dodaj me, znam ponesto o materiji

3. Nemas pojma realno

4. Danas imamo marku za uplatu, krece BOGAĆENJE

5. Ps napravi tipster temu da se ogledamo. Bice zanimljivo

6. Napravite takmičenje do NG, svaki dan po 3 tipa obojica. Ko izgubi ovaj drugi ga tovari.

7. Ja sam mislio stvarno na neko interno tipster takmicenje gde mislim da bih usao u prvih 6 sig

8. Haha, o ovome ce svijetle gusle pjevat, napravice ps sig nije on kukavica da bjezi s mejdana

9. Evo organizujem. Ko se prijavi danas ucestvuje pocinje sutra u podne. Mozemo i u pare i bez para pa uz prijavu napisite dal ste za u pare ili ovako

10. Cek samo vas dva ili?

11. Ja sam spreman za sve ako ide po ovom principu. 3 tipa dnevno, pogodjene kvote od tog dana se sabiraju. Ko na kraju ima najveci zbir pobednik je.
    Da vidite da nisam nub u kladjenju.

12. Prijavljujem se, svejedno kako god resite.

13. најјаче такмичење икада сиг.

14. Rasni oces mozda da se prijavis i na sahovski turnir, jos jedno polje gde mozes dokazati superiornost u odnosu na neke sto sumnjaju u tebe

15. Ne znam da igram sah al za 3 dana bi vas sve derao da naučim.

16. Dal debilkoi svaku temu moraju upropastiti jbt

Bombas, rasni i labokv tri daun musketara

17. Otvorite takmicenje

18. Otvoreno je, nek se prijavi ko zeli. Pravila cu vam reci naknadno a trajace do nedelje u ponoc(ili ponedeljka ujutru zbog nba)

19. Prijavljivam se ja tipster