Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ja imam imunitet sam sobom, mene ne sme niko da banuje, ne primajte se. Ciganska vecinska marva moze samo da sanja o tome.
Samo pobednik bira ko će biti banovan i to je zaslužena i potpuno ok nagrada. Oni osvajači utešnih nagrada zabranjuju postovanje na temi na nedelju dana, čisto simbolike radi. Kakav ban ljudi moji xD
batali ovo sranje, iskomplikovali ste previše, neću da učestvujem u ovome
lepo sam ponudio bombašu, gadjamo obojica kvotu 3, ako ja dobijem, ne pišeš više na ovoj temi, ako ti pobediš biraš sankciju za mene..ili bilo ko od ovih daunovaca...šta kao treba da igram ligu jebenu sa vama dal si realan ps, pa to nije moj nivo
Pa jos gluplje je da mozes da banujes samo.nekoga iz donjef dela jer realno.je da nas bude osam i znaci od trojice dole biram. I.ima 3 minipobednika koji biraju od.trojice sta? Onda bolje da kazemo donji deo banovan i cao sta ima da predstavljamo.to kao neku nagradu ili stvar izbora?
tuga šta napraviste od najbolje teme na sajtu
tema kladionica-zelje,pozdravi,podrska...
Bolje da podignemo uloge. Umesto bana od mesec dana ovaj koji je zadnji ne sme NIKADA više da postuje na temi kladionica.
Al znam da ne smete to jerse plašite da ne završite zadnji.
Podrzavam rasnijev prijedlog
http://i.imgur.com/0yqveqi.png
Mladen Kandić :))))))))))))))
30 dana brzo prodje, a onda opet svoje nubisanje mozete da delite sa drugima i da smatrate da ste kladioničarski magovi.
Ahahahahahhahaha kako se usrao Thilmo
Ja se ne kladim evo vec 7 dana osim malog i neslavnog izleta u minesoti hvala radmilo
HAHAHAHA ali ne propusta priliku ne ni najmanje :D
kolko mi se zgadila tema nekako otkako je rasni počeo da piše na njoj
Da se razumemo, ne tvrdim da sam nedodirljiv vec nema sanse da budem poslednji, o tome pricam. Inace Shomy treba da ucestvujes iako ces imati podrsku matorog, meni je ovde prvenstveno interes da raskrinkam vecinu koja nema pojma o kladjenju i samo navode ljude na gubitak para.
е пс, ајде да се договоримо кад да идемо на пале, упалиш кола и покупиш ме у чачку да му поломимо пичку балаву, озбиљан сам
+1 i napravim mu temu da serenda i ne vredi
Posle kad budem trazio da ga banuju opet ce da place
шта да идете на пале кад је рекао да долази у србију?
https://s29.postimg.org/93fo3hz7r/IMG_20161213_165243.jpg
Nikolase, dobro je što si Žižića stavio na minus i Lester X2, nisi naivan. I srećna slava.