Кладионица

1. Cica draza odigra za sto dinara i pomisli "ajoj Bogo, pa ovo je nekome za ceo dan što ima". :'(

2. Danas sam odigrao 40 kompjuterskih sestica odjednom. Dobio sam 8 maraka majku im jebem...

3. ArminVanBuuren
    Pa daj opusti ruku malo kad si vec uzeo 10k sta pilicaris jebeno, odredi koliko skidas, za ostalo krcaj, udri jedan od 1000 malo adrenalin da te drmne jebeno
    Mada tvoje pare tvoj izbor, ako ti odgovara cepaj jbg, ali znaj da svaki covek ima odredjenu kolicinu srece koja se trosi tokom zivota, a ti svoju cepas bogami lepo trenutno, pa iskoristi to barem !!!!

па лупо сам на почетку уплате по 1000, а ових дана играм чисто да пратим нешто овако пилићарски што ви кажете. А иначе никад не играм тикет испод 2000 добитак.
    .
    Ранијих година у моцарту кад добијем нпр. 4000 или 5000, скинем све а оставим 1000, и са њом лупим неку квоту 5-6, често је долазило

4. Vidi ja da sam pogodio toliko tiketa sa tim prosekom(ako ne lazes) najebo bi im se majke, eto samo to cu reci

5. Sta je ovo u NBA svi poceli da odmaraju i da se "povredjuju". Ne igra ni Entoni sad, to ce GSW da odradi do pola trece cetvrtine i onda odmor glavnih igraca, mozda sigurniji + Lee od Porzingisa ko zna ko ce i koliko tu odmarati.

Inace svi igrali Jokaru 14,5+ ali sam izbegao, iako je starter, vraca se Oldridz posle odmora tu bi treba + uz Parkera iz Milvokija

Porzing se raspao kako sam i predosecao ali Lee kos ispod granice, Jokara dosao manje i Parker vise ali Oldriz prodao isto za dva poena..ne mere bez kabla pa to ti je

6. Ps jel si zatego na Zvezdu singl da izvuces kintu, nisam ispratio?

7. Jesam brt povadio sam skoro sve

8. Jebo sam ga usta, on 8 poena ima bez Mela i Rouza za 35 jebenih minuta na meču, najefikasniji u ekipi Džastin Holidej i Ron Bejker, strašno. Ode skoro sve što sam uzeo na Evroligu juče, danas vađenje

9. Dobro je, znam da sam sinoc nesto procitao ali sam bio u nekom magnovenju.

Morao je juce usran dan biti jer je prejuce fudbal bio nerealan..

10. Lecki mene je zakopao isto, Oldridz samo na jednom ali on na tri komada, bio mi je fix veceri i samo on nije prosao, bio bih bas solidno dobar da je prebacio, ne bas ko Draza ali .. xD

11. bolje da si jebo usranu balavu devojku nego digao 432 dinara(bas si jadan)

12. A rekao sam da osecam da zvezda dobija, pogodio sam ishode skoro svakog zvezdinog meca u el ove sezone(mozda i svakog ne mogu se setim sad jbg). Cak sam i protiv zalgirisa osecao da pucamo iako sam cepio momacki i navijacki na nas

13. Prekjuce nije samo fudbal bio prerealan nego i nba uvece. Svi favoriti dobili jebate

14. bolje da si jebo usranu balavu devojku nego digao 432 dinara(bas si jadan)

Брт што да јебем усрану дјевојку за 430 дин кад могу да додам још 300 динџи и да ти јебем матер

Видиш да сам игро преко налога шта имам да дижем морону

15. jebanje zene 50+ je jadno , nesto kao dobitak od 430 a jebanje parama jos jadnije, bas si dosledan deckic

16. Брт што да јебем усрану дјевојку за 430 дин кад могу да додам још 300 динџи и да ти јебем матер

Edit: ovde sam teo da stavim "xd" kao fina prozivka, nemam pretendencije na pancerinu kevu

17. a jebanje parama jos jadnije, bas si dosledan deckic

Sta pricas bre to nesreco

18. ti sebi nisi prejadan jbg to je cinjenica da mislis da si mag ali si i ti jadov koji plaća da bi jebo